Obnoviť stránku

Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml

4,7 117 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml

Špeciálny odvápňovač pre všetky kvalitné prístroje na espreso.Durgol swiss espresso sa odporúča pre všetky moderné automatické a poloautomatické kávovary, pákové kávovary, presovača aj prístroje na porciovanú kávu. Je určený aj pre odvápnenie kávovaru, prekvapkávače i varné kanvice.
Durgol swiss espresso je vysoko efektívny, jednoducho a bezpečne použiteľný odstraňovač vodného kameňa. Odvápnenie kávovaru či espressa je ľahké a rýchle, bez nutnosti čakať než začne odvápňovací proces pôsobiť. Pravidelné používanie tohto špeciálneho prípravku zaistí optimálnu kvalitu vašej šálky kávy a predĺži životnosť vášho prístroja. Durgol ® swiss espresso ® nezanecháva žiadne usadeniny a po odvápnení a vypláchnutí je váš prístroj opäť bezpečne použiteľný. Pritom je ohľaduplný k životnému prostrediu.
Vlastnosti:
Balenie:
Spotrebiteľské balenie obsahuje 1 fľaštičku po 125 ml pre dokonalé odvápnenie, informačnú brožúru a návod na použitie v slovenčine.
Zloženie:
Voda, kyselina amidosulfonová 15% CAS 5329-14-6, ochranné činidlá a prísady.

Kód:  EAN3551
Produktové číslo:  DSE351CS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01