Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

DUREX Let´s ride pack

3,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DUREX Let´s ride pack

Sada DUREX Let´s ride pack je skvelou voľbou na intímne večery plné vášne. Súčasťou sady sú gély Durex Intense Orgasmic gél, Durex Play Masážny gél 2v1 s Aloe Vera a Durex Play Perfect Glide. Špeciálny orgazmický gél Durex Intense Orgasmic gél so stimulantom Desirex navodzuje zmyselné pocity zahrievania, ochladenia či mravenčenia, čo zvyšuje citlivosť ženských intímnych partií a vedie k intenzívnejšiemu sexuálnemu zážitku oboch. Gél vďaka svojej špeciálnej formuli skvele kĺže a dlho vydrží. Celá fľaštička vám tak vystačí až na 20 použití.

Kľúčové vlastnosti sady DUREX Let´s ride pack

  • Sada lubrikačných gélov na intímne chvíle
  • Obsahuje špeciálny orgazmický gél Durex Intense Orgasmic gél
  • Navodzuje zmyselné pocity zahrievania, ochladenia či mravenčenia
  • Zvyšuje citlivosť ženských intímnych partií
  • Súčasťou sady je aj lubrikačný gél Durex Play Perfect Glide
  • Založený na silikónovej báze a s vynikajúcou kĺzavosťou
  • Zvlhčuje pošvovú sliznicu a uľavuje od pocitu suchosti a bolesti v intímnej oblasti
  • V sade tiež Durex Play 2v1 s Aloe Vera fungujúci ako masážny aj lubrikačný gél

Durex Play Perfect Glide prehĺbi zmyselné a sexuálne prežitky

Súčasťou sady je tiež Durex Play Perfect Glide, intímny lubrikačný gél založený na silikónovej báze, vďaka čomu vydrží preukázateľne až trikrát dlhšie než ostatné lubrikačné gély na vodnej báze. Jeho prednosťou je vynikajúca kĺzavosť, zvlhčuje pošvovú sliznicu a uľavuje od pocitu suchosti a bolesti v intímnej oblasti. Prehlbuje tak zmyselné a sexuálne prežitky, vylepšuje pocity pri milovaní a prináša obom partnerom väčšie vzrušenie.

Zmyselná masáž aj lubrikačné schopnosti vďaka Durex Play 2v1

Masážny gél Durex Play 2v1 s Aloe Vera je tretím produktom v sade, ktorý spríjemní váš milostný život. Môžete ho použiť ako lubrikant a nemusíte sa obávať, že by obmedzil vaše sexuálne hrátky, pretože je jedlý. Navyše slúži aj ako gél na masáž, ktorá bude skvelou predohrou pre vaše vášnivé milovanie. Vyskúšajte gél na jemnú a vzrušujúcu masáž a potom využite jeho lubrikačných schopností. Zažite nádherné milovanie vďaka sade DUREX Let´s ride pack.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ

Typ Masážny
Kód:  KND058
Produktové číslo:  5997321773285
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14