Obnoviť stránku

Duracell CEF14 - 4 hodinová + 2x AA

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Duracell CEF14 - 4 hodinová + 2x AA

Vďaka tejto unikátnej, malé a kompaktné nabíjačke zaberie nabíjanie iba 4 hodiny. Mikroprocesorom riadená nabíjačka CEF14, nabíja 2 až 4 AA či AAA články. Pre riadenie a ukončenie nabíjania v správny čas je využitá detekcia dV / dt aj detekcia teploty článku. Vďaka tomu sa batériám nemôže nič stať. Produkt samotný dokonca rozozná jednorazový alebo rozbitý článok, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť.

Dve farebné indikácia vám napomôžu u ľahkému určenie stavu nabíjania. DURACELL stojí v čele inovácií v oblasti batériové energie už takmer 50 rokov. Vďaka tomu Vám vždy ponúkne batériu s najdlhšou životnosťou pre každý váš prístroj, alebo hračku. Vďaka technológii Duralock je garantovaná životnosť až 5 rokov. Súčasťou balenia sú 2 AA batérie.

Parametre a špecifikácie:
Typ batérie:
Akumulátor AA, AAA
Napätie vstup:
100-240 V
Napätie výstup:
AA ... 3 V
AAA ... 3 V
Počet nabíjaných článkov:
1-4
Hmotnosť:
207 g
Rozmery:
123 × 72 × 42 mm
Obsah balenia:
Batéria CEF14
2 × AA akumulátor

Kód:  RDU020x
Produktové číslo:  10PP050033
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11