Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Dungeon Siege III – Xbox 360 Digital

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dungeon Siege III – Xbox 360 Digital

Dungeon Siege III je skvele urobeným mixom akčné hry a robustného RPG. Ponúka rozsiahlu paletu schopností, multiplayerovú zložku a hlboký príbeh. Všetkými uvedenými vlastnosťami sú známe predovšetkým tituly od spoločností Square Enix a Obsidian Entertainment, ktoré sa starali o vývoj hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Tretie pokračovanie úspešnej série
  • Parádny akcie porezanie širokým RPG rozvojom vašej skupiny
  • Hodnotenie na metacritic.com: 72%

Správne hlboký príbeh nesmie chýbať

Krehká rovnováha moci medzi silnými frakciami kráľovstva Ehb sa rozpadla. Ako jeden z posledných predstaviteľov tzv. Desiate légie, ochrancov krajiny, ktorí sa teraz nachádzajú v nemilosti, je na vás, aby ste kedysi mocnú Légii znovu vybudovali a zachránili Ehb pred prepadom do temnoty. So skupinou jedinečných spoločníkov budete putovať úžasnou krajinou Ehbu a porážať rozmanité zbabelcami a príšery s využitím hrdinských schopností, mocné mágia aj obyčajné chytráctve.

Užite si hru aj s kamarátmi

Prvýkrát si budete môcť vychutnať Dungeon Siege aj v HD rozlíšení. Na dobrodružstvo sa môžete vydať sami, alebo s priateľmi v rámci kooperatívneho multiplayeru. Postupne budete rozpletať prepracovaný príbeh, aký vám dokážu ponúknuť iba spoločnosti Square Enix a Obsidian Entertainment. Všetko podtrhuje rad unikátnych a maximálne prispôsobiteľných tried postáv s rozsiahlou paletou schopností. Rovnako ako regrutovanie spoločníkov s jedinečnými osobnosťami, zručnosťami a pohľady na svet okolo seba. Vaše rozhodnutia budú mať vplyv na vaše aliancie, nepriateľov i kulminácii celého deja.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox 360 – na stiahnutie
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox 360
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD0134
Produktové číslo:  G3P-00078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04