Obnoviť stránku

DUNE HD SOLO 4K

4,0 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

DUNE HD SOLO 4K

Ak hľadáte univerzálny prehrávač 4K a Full HD videa, potom sa vám bude páčiť Dune HD Solo 4K. Prehrá tiež vysoko kvalitné audio, IPTV, VOD obsah a tiež digitálny obsah. Podporuje množstvo formátov digitálneho videa a zvuku vrátane HEVC video kodeku s 1 miliardou farieb a 10-bitovým farebným kódovaním. Poteší napríklad integrovaný webový prehliadač, ktorý zobrazí obsah internetových stránok.

Kľúčové vlastnosti

  • Najuniverzálnejší prehrávač 4K a Full HD videa
  • Široká paleta funkcií a technológií
  • Podpora kodeku H.265
  • Možnosť prehrávania obsahu z PC alebo NAS
  • Vstavaný webový prehliadač
  • DVB-T / T2 tuner pre digitálne pozemné TV vysielanie

Spracovanie videa v profesionálnej kvalite

Vo vnútri prehrávača tróni high-endový čip Sigma Designs SMP8758, prvý procesor Sigma Designs s podporou reálneho 4K rozlíšenia. Zariadenie dekóduje 4K video obsah vo všetkých najobvyklejších formátoch (vrátane H.265 10-bit), navyše funkcia automatického zvýšenia rozlíšenia priblíži SD / HD na dohľad 4K. Prehrávanie videa používa posledný H.265 kodek o dvojnásobnej kvalite oproti H.264.

Stabilné pripojenie

Dva USB terminály sú pripravené na pripojenie pevného disku, flashdisku alebo čítačky kariet priamo do prehrávača, pričom HDD s rozmerom 2,5" je možné vymeniť a navýšiť tak v budúcnosti kapacitu. Zariadenie je možné prepojiť k miestnej sieti a prehrávať obsah priamo z PC alebo NAS. 1 Gbit ethernetový port a 802.11ac WiFi s podporou 2,4, aj 5 GHz pásma (plus dve antény) potom zabezpečí vysokú stabilitu pri pripojení. Bohatú konektívnu výbavu dopĺňa okrem iného HDMI a dostupný je aj komponentný alebo kompozitný výstup.

Ovládanie z mobilných zariadení

Univerzálnosť tohto modelu podčiarkujú ďalšie funkcie, ako je aplikácia Jukebox pre organizovanie mediálnej zbierky, DVB-T / T2 tuner pre sledovanie a nahrávanie digitálneho pozemného TV vysielania, možnosť počúvania internetových rádií, alebo použitie zariadenia ako WiFi prístupový bod a internetový router. Poteší potom nastaviteľné používateľské rozhranie či prehliadač súborov. Čerešničkou na torte je možnosť ovládania z PC, alebo iOS a Android zariadenia.

 
Kód:  GK272o
Produktové číslo:  HD SOLO 4K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08