Obnoviť stránku

Dumas Sopwith Camel 1219 mm

Príslušenstvo k tovaru

Dumas Sopwith Camel 1219 mm

S nádherným drakom v tvare britského stíhacieho dvojplošníka sa zabaví celá rodina. Drak dosahuje veľkosť 1219 mm a na oblohe sa vznáša ako skutočné historické lietadlo. Celá súprava obsahuje balenie kvalitných lipových líšt, potlačený poťahový papier a detailne vyhotovený stavebný plánik v skutočnej veľkosti. Spríjemnite vašim deťom veterné jesenné dni a potešte ich originálnym drakom, ktorý svojimi leteckými zručnosťami ovládne celú oblohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Originálna skladačka lietajúceho draka v tvare britského stíhacieho dvojplošníka
  • Drak disponuje rozpätím 1219 mm
  • Balenie obsahuje: lipové lišty, potlačený poťahový papier a stavebný plán
Drak

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa5878
Produktové číslo:  0093612011021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06