Obnoviť stránku

Ducati by Imetec GK608 WARM UP

3,7 9 hodnotení
Super cena
31,37 €

Ducati by Imetec GK608 WARM UP

Zastrihávač vlasov a fúzov

Ducati GK608 WARM UP


Zastrihávač, ktorý vám nesmie chýbať

Ducati by Imetec GK608 WARM UP je výkonný zastrihávač vlasov aj fúzov, pomocou ktorého si budete môcť kedykoľvek a veľmi ľahko upraviť svoj imidž. Disponuje 11 možnosťami regulácie strihu aj špeciálnym profilom na rýchlejší zostrih. Vďaka tomu docielite zostrih v dĺžke od 1 do 12 mm. Vždy dokonalý výsledok zaručia profesionálne U-čepele, samoostriace oceľové strihacie nože. K holiacemu strojčeku môžete využiť aj praktický hygienický zastrihávač uší a nosa. Ducati by Imetec GK608 WARM UP vám zaistí vždy absolútne precízny strih aj oholenie.


Prispôsobenie strihu

Celkovo 11 regulácií strihu

v rozmedzí 1 až 12 mm


Vždy dokonalý výsledok

Ducati by Imetec GK608 WARM UP je skvelým pomocníkom pre váš bezchybný imidž. Disponuje funkciou Turbo režim, pomocou ktorej zastrihávač okamžite zrýchli svoj výkon a rýchlosť. Za 60 minút, teda počas doby, kedy Ducati by Imetec na nabitie vydrží v prevádzke, si vytvoríte perfektný účes či dokonalý strih fúzov vždy podľa vášho želania a predstavy. Vyniká tiež ľahkou údržbou, a to vďaka čistiacej súprave, ktorá je súčasťou balenia.



Bohaté príslušenstvo Ducati GK608 WARM UP

Ducati by Imetec GK608 WARM UP je vybavený bohatým príslušenstvom, pomocou ktorého zvládnete vytvoriť vždy perfektný účes a strih. Dva nadstavce s profesionálnymi U-čepeľami, hygienický zastrihávač uší a nosa a holiaci strojček, to všetko vám pomôže docieliť požadovaný výsledok. Samozrejmosťou je tiež základňa s držiakom na ľahké uloženie prístroja. Ducati by Imetec je jednoducho skvelou voľbou na domáce použitie.



Maximálna výdrž a kvalita Ducati by Imetec GK608

Všetky výrobky Ducati by Imetec boli navrhnuté tak, aby vydržali dlhú dobu a sú kryté zárukou 2 roky. Záruku je možné predĺžiť o ďalšie 2 roky registráciou na webových stránkach www.ducatibyimetec.com. Predĺženie záruky je platné, ak je vykonaná do 28 dní od dátumu nákupu.



Špeciálny obal a základňa Ducati



Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Tvár

Typ

Využitie Fúzy, Vlasy, Chĺpky v nose, Vlasy a fúzy
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Počet nadstavcov 2
Materiál čepelí Nehrdzavejúca oceľ
Počet nastavení strihu 11
Ovládanie Pomocou tlačidiel
Typ nadstavca Fúzy, Vlasy, Uši, Nos

Funkcie

Funkcie Samoostriace čepele

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu 1 mm
Max. dĺžka strihu 12 mm

Chod a napájanie

Čas chodu 60 min
Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  DUCBY071
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  11503

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17