Obnoviť stránku

Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX

4,0 5 hodnotení

Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX

Strihač vlasov a fúzov

Ducati GK 618

Gearbox 33


Strihač, ktorý vám nesmie chýbať

Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX je výkonný strihač vlasov i fúzov, pomocou ktorého si budete môcť kedykoľvek a veľmi ľahko upraviť svoj imidž. Disponuje 33 možnosťami regulácie strihu aj špeciálnym profilom na rýchlejší strih. Vďaka tomu dosiahnete strih s dĺžkou od 0,6 do 12 mm. Vždy dokonalý výsledok zaručia profesionálne U-čepele, samo-ostriace oceľové strihacie nože. K holiacemu strojčeku môžete využiť aj praktický a hygienický strihač do uší a nosa. Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX vám zaručí vždy absolútne precízny strih aj oholenie.


Prispôsobenie strihu

Celkom 33 regulácií strihu

v rozmedzí 0,6 – 12 mm


Vždy dokonalý výsledok

Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX je skvelým pomocníkom pre váš bezchybný imidž. Disponuje funkciou Turbo režim, pomocou ktorej strihač okamžite zrýchli svoj výkon a rýchlosť. Za 60 minút, čiže dobu počas ktorej Ducati by Imetec na jedno nabitie vydrží v prevádzke, si vytvoríte perfektný účes, či dokonalý strih fúzov vždy podľa vášho želania a predstavy. Vyniká aj ľahkou údržbou, a to vďaka čistiacej súprave, ktorá je súčasťou balenia.



Bohaté príslušenstvo Ducati Gearbox 33

Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX je vybavený bohatým príslušenstvom, pomocou ktorého zvládnete vytvoriť vždy perfektný účes a strih. Dva nadstavce s profesionálnymi U-čepeľami, hygienický strihač do uší a nosa a holiaci strojček, to všetko vám pomôže dosiahnuť požadovaný výsledok. Súčasťou súpravy je aj elegantné puzdro, ktoré umožní uloženie príslušenstva prakticky na jedno miesto. Samozrejmosťou je základňa s držiakom. Ducati by Imetec je jednoducho skvelou voľbou na domáce použitie.



Maximálna životnosť a kvalita Ducati by Imetec GK 618

Všetky výrobky Ducati by Imetec boli navrhnuté tak, aby vydržali dlhú dobu a sú kryté zárukou 2 roky. Záruku je možné predĺžiť o ďalšie 2 roky registráciou na webových stránkach www.ducatibyimetec.com. Predĺženie záruky je platné, ak je vykonané do 28 dní od dátumu nákupu.



Špeciálny obal a základňa Ducati


Rozmery:
16 × 4 × 3 cm

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Tvár, Obočie, Telo

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Využitie Fúzy, Vlasy, Chĺpky v nose
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Počet nadstavcov 16
Materiál čepelí Nehrdzavejúca oceľ
Počet nastavení strihu 33
Ovládanie Pomocou tlačidiel
Typ nadstavca Fúzy, Vlasy, Uši, Nos

Funkcie

Funkcie Samoostriace čepele

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu 0,6 mm
Max. dĺžka strihu 12 mm

Chod a napájanie

Čas chodu 60 min
Doba nabíjania 90 min
Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor
Kód:  DUCBY070
Produktové číslo:  11612

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12