Obnoviť stránku

DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple

4,7 295 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple

Kefa na vlasy DTANGLER Detangling Brush Zebra Purple je profesionálna rozčesávacia kefa, ktorá češe vlasy bez ťahania a poškodzovania. Dokáže rozčesať mokré aj suché vlasy bez veľkej námahy, poradí si aj so zauzlenými, nepoddajnými a veľmi hustými vlasmi. Kefa má pre jednoduchšiu manipuláciu tvarovanú rukoväť, ktorá sa veľmi dobre drží v ruke. Mäkké štetinky perfektne usmernia vlasy a skvele premasírujú pokožku hlavy bez poškriabania.

Tento jedinečný pomocník je vhodný pre všetky typy vlasov, vďaka špeciálnym štetinkám ich ľahko a rýchlo rozčeše bez nepríjemného ťahania a poškodzovania vlasovej kutikuly. Je ideálna pre bezbolestné česanie detí a navyše má farbu, ktorá ich poteší. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa veľmi dobre drží v ruke a gumový povrch zamedzuje jej poškriabaniu. Rozmaznávajte svoje vlasy kefou, ktorá je k vlasom šetrný a vykúzli skvelý účes presne podľa vášho želania!
Farba:
Zebra fialovo-čierna
Rozmery:
Dĺžka 18,5 cm
Šírka 8,2 cm
Výška vrátane zubov 3,5 cm
Dĺžka zubov 1,5 a 1 cm

Kód:  KSPO081j
Produktové číslo:  7392907794001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16