Obnoviť stránku

DSR ZF14.4 BLACK FOREST

Príslušenstvo k tovaru

DSR ZF14.4 BLACK FOREST

Cestná elektrická motorka DSR ZF14.4 BLACK FOREST

Elektrický motocykel DSR ZF14.4 BLACK FOREST ponúka fantastické jazdné parametre, na ktoré nemá konkurencia žiadnu odpoveď. Napríklad poskytuje nebývalé zrýchlenie, predĺžený dojazd, až 253 kilometrov aj skvelé jazdné parametre nielen na ceste, ale aj v teréne. Vzrušujúce zážitky pri rýchlosti nad 158 km/h si rozhodne musíte vyskúšať.

253 km

Maximálny dojazd

158 km/h

Maximálna rýchlosť

14,4 kWh

Kapacita akumulátora


Zero DSR ZF (2020)

Revolučný motor Z-Force

Všetky motorky Zero využívajú špeciálne vyvinutý motor Z-Force. Ten je síce rovnako veľký a ťažký ako konkurenčné bezkefové motory, napriek tomu produkuje až o 130 % vyšší výkon a o 150 % vyšší krútiaci moment. Motor nevyžaduje žiadne chladenie kvapalinou ani vzduchom, pretože komponenty vytvárajúce teplo sú umiestnené tak, aby teplo unikalo von cez hliníkové rebrá.

Nabíjanie

S motorkou Zero DSR ZF 14.4 ušetríte na údržbe

Elektrická motorka DSR ZF14.4 BLACK FOREST má takmer nulové náklady na údržbu, pretože nepotrebuje žiadny olej, výmenu zapaľovacích sviečok ani meniť filtre. Navyše je na batérie poskytnutá plná záruka v dĺžke trvania 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. 

Zero DSR ZF (2020)

Rýchle nabíjanie elektrickej motorky DSR ZF14.4 BLACK FOREST

Modelová séria elektrických motoriek Zero 2020 je vybavená technológiou, ktorá zaistí citeľne rýchlejšie nabíjanie. V štandardnom režime sa na 100 % dostanete už za 9,8 hodín. V prípade použitia 4 externých nabíjačiek (1 200 W) budete mať nabité za 2,8 hodín. 

Zero DSR ZF (2020)

Mobilné aplikácie

Každú elektrickú motorku Zero je možné jednoducho spravovať pomocou prehľadnej mobilnej aplikácie. Vždy tak budete presne vedieť zostávajúci dojazd alebo čas potrebný na nabitie batérie.

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Technické údaje

Výkon 52 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 222 kg
Farba Čierna

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie a
Kód:  ZEMOT046

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01