Obnoviť stránku

DSB CB 200E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DSB CB 200E

Tento elektrický stroj pre krúžkovú väzbu sa perfektne hodí do škôl, kancelárií a copy centier, kde je práca s dokumentmi na dennom poriadku. Či už potrebujete zviazať projekty, zošity s pracovnými listami či prezentácie, viazač DSB CB 200E vám vždy príde vhod. Optimálne nastavenie ponúka nastaviteľná hĺbka okraja a správnu veľkosť odporučí integrované meradlo veľkosti krúžku. Stroj je schopný viazať dokumenty formátu A4, B4 a letter. 

Kľúčové vlastnosti elektrického krúžkového viazača DSB CB 200E

  • Viazač DSB CB 200E na krúžkovú väzbu
  • Hodí sa do kancelárií, škôl a copy centier
  • Integrované meradlo veľkosti krúžku
  • Elektrické dierovanie, manuálna väzba
  • Praktické zloženie stroje pre ľahké skladovanie
  • Schránky na spotrebný materiál
  • Kapacita viazania až 500 listov
  • Nezávislé dierovanie a vkladanie

Jednoduchá obsluha a praktickosť

Viazač DSB CB 200E nielen dokumenty viaže, ale aj dierkuje. Maximálny počet listov (80g/m2) pre dierovanie je 20 a maximum listov (80g/m2) na krúžkovú väzbu je 500 (51 mm). Znamená to, že si vy sami bez pomoci zviažete pekný štós papierov a už nikdy nebudete mať starosť s rozhádzanými dokumentmi. Väzba sa vytvára veľmi jednoducho, vstavaný dierkovač v prístroji má 21 nožov a súčasne dokáže spracovať až 20 strán. V stroji sa nachádzajú praktické schránky, v ktorých si uchováte spotrebný materiál a máte ho stále po ruke. 

Kód:  DSB003b
Produktové číslo:  DSB-CB200E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14