Obnoviť stránku

DSB CB 180

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

DSB CB 180

Do škôl, kancelárií, copy centier alebo aj domov – proste všade tam, kde je práca s dokumentmi na dennom poriadku sa perfektne hodí viazaci stroj. Kúpte si ho a už nikdy nebudete mať starosť s rozhádzanými dokumentmi. Kancelársky ručný viazač DSB CB 180 je manuálny viazaci stroj s dierovačom s masívnou oceľovou základnou doskou pre jednoduché a rýchle vytváranie brožúr. Je vhodný pre viazanie listov formátu A4 80g/m2 a pri dierovaní môžete spracovať až 18 strán naraz.

Kľúčové vlastnosti krúžkového viazača DSB CB 180

  • Manuálny viazaci stroj DSB CB 180
  • Oddelené páky pre dierovanie a viazanie
  • Inovatívny dizajn a praktické doplnky
  • Dva vyraditeľné segmenty pre neštandardné formáty
  • Zrazu presekne 18 listov
  • Tlačidlo zámku udrží stroj v pozícii vhodnej pre lepšie skladovanie

Ergonomický dizajn a jednoduchá obsluha

Ergonomický dizajn tohto pomocníka DSB CB 180 dbá na vysokú mieru stability počas operácií potrebných pre dierovanie alebo viazanie. O optimálne nastavenie dbá nastaviteľná hĺbka okraja a integrované meradlo veľkosti krúžku odporučí tú správnu veľkosť. So strojom sú dodávané dva vysaditeľné segmenty pre neštandardné formáty. Použitie viazača je veľmi jednoduché. Všetky dokumenty najprv postupne podierujete, potom umiestnite pružný chrbát do viazača a roztvoríte ho viazacím mechanizmom. Vaše dokumenty potom vrátane predného a zadného krytu nasuniete na otvorený chrbát. Po uvoľnení viazacieho mechanizmu je potom väzba hotová.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ viazača Krúžkový manuálny
Typ chrbta Plastový
Max. veľkosť chrbta 51 mm

Kapacita

Kapacita dierovania 18 listov
Kapacita väzby 500 listov

Výbava

Výbava Dierovanie

Rozmery

Hĺbka 295 mm
Šírka 405 mm
Výška 170 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 5 000 g
Kód:  DSB003a
Produktové číslo:  PRO-DSB-CB180
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07