Obnoviť stránku

Držiaky na monitor AlzaErgo

Držiak na monitor na stôl AlzaErgo

Držiaky na monitor AlzaErgo vylepšia každú PC zostavu

Poriadny držiak na monitor je dôležitou súčasťou každej počítačovej zostavy, či už pracujete doma, v kancelárii alebo hráte hry. Preto sme naše AlzaErgo držiaky na monitor navrhli s ohľadom na spoľahlivú kompatibilitu a široké spektrum použitia. Zároveň sme sa tiež sústredili na jednoduchú manipuláciu, efektívne využitie priestoru a široký výber držiakov, z ktorých si dokáže vybrať azda každý. Držiaky na monitor AlzaErgo skrátka posunú vašu počítačovú zostavu na úplne novú úroveň.

Stolový držiak na monitor AlzaErgo

Držiaky na monitor AlzaErgo – široký sortiment rôznych typov

Zo širokého sortimentu vyberiete držiak na monitor AlzaErgo pre každú zostavu a inštaláciu. Podľa typu si môžete držiak nainštalovať na stenu, hranu stola, cez stôl alebo ho položiť voľne na stôl. Držiak na monitor AlzaErgo môže niesť až 4 monitory zároveň s celkovou nosnosťou do 50 kilogramov, čo nepochybne ocenia profesionáli s komplexnými PC zostavami. Držiakom samozrejme nechýba VESA prichytenie ani podpora prehnutých monitorov.

Komfort na prvom mieste – to je pre držiaky na monitor AlzaErgo kľúčové

Myslíme aj na maximálne pohodlie. Preto AlzaErgo držiaky zaručia vysoký komfort vďaka možnostiam prispôsobenia, od jednoduchého kĺbu cez sklopný mechanizmus až po pružinový systém, ktorý zaistí úplnú slobodu pohybu. Vďaka prehľadným nákresom a kompletným informáciám pri každom produkte vyberiete držiak na monitor podľa vlastných predstáv. V balení navyše nájdete kompletnú inštalačnú sadu s prehľadným a jednoduchým montážnym návodom.

Držiak na monitor na stenu AlzaErgo
konfigurátor AlzaErgo

Konfigurátor kancelárskeho nábytku a vybavenia AlzaErgo

Vybavujete pracovňu alebo kanceláriu? Skombinujte polohovací stôl AlzaErgo s doskou vo farbe aj dekore podľa vlastného výberu – využite náš konfigurátor kancelárskeho nábytku a vybavenia AlzaErgo, vďaka ktorému si môžete zostaviť prakticky kompletné pracovné miesto. A ako bonus získate v konfigurátore príjemnú zľavu na celú zostavu.

Hrajte aj na efekt a vyskúšajte držiaky na monitor Rapture

Držiaky na monitor AlzaErgo sú prepracované a funkčné. Pokiaľ vás však ako používateľa lákajú vylepšenia o efektný dizajn a zaujímavé vychytávky, porozhliadnite sa v sortimente Rapture. Prepracované držiaky na monitor Rapture si získajú srdce každého, kto ocení integrovaný USB hub, RGB osvetlenie či systém na usporiadanie káblov pre dokonale organizovanú PC zostavu. Najmä YouTuberov poteší kombinovaný držiak na monitor, kameru aj svetlo zároveň.

Herný držiak na monitor Rapture
Spresniť parametre
252 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11