Obnoviť stránku

Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber

Ponorte sa do úžasného sveta puzzle RoboTime 3D. Táto drevená 3D puzzle sa skladá zo spojenia jednotlivých drevených častí bez použitia akéhokoľvek náradia, lepidla alebo skrutiek. Časti je možné jednoducho stlačiť prstami a pomocou grafických grafických pokynov ich môžete zložiť do výsledného tvaru. Súpravy sú vyrobené z drevenej preglejky a spĺňajú všetky certifikáty a testy pre európsky trh. 3D puzzle sú určené pre všetky deti od 3 rokov, ale budú tiež spokojní s mnohými staršími deťmi.

Vojenské lietadlo typu "bombardér" je obľúbeným akýmkoľvek vojenským technikom.Je tiež vybavený solárnou energiou.Takže si budete môcť vychutnať veľa zábavy pri montáži aj po dokončení drevenej 3D puzzle. Hračka môže byť kombinovaná s ďalšími produktovými radami. Je možné vytvoriť živý a skutočne imaginatívny svet.

Parametre a špecifikácie:

Motive:
Vojenský solárny letecký bombardér

Zdroj:
slnečné

Odporúčaný vek:
od 3 rokov (odporúčané 6 +)

materiál:
drevená preglejka - balsa z kvalitného vápna

Rozmery zmontovaného modelu:
140 x 200 x 55 mm

Obsah balenia:
2 x Drevená preglejka - balsa
1 x solárny panel
1 x plastové diely
2 x Motorek
1 x Grafický návod na zobrazenie
1 x české inštrukcie

Kód:  RBT059
Produktové číslo:  6946785100358

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12