Obnoviť stránku

DreamWave Elemental Graphite

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DreamWave Elemental Graphite


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor DreamWave Elemental Graphite

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s odolným prenosným reproduktorom DreamWave Elemental. Vďaka profesionálnemu spracovaniu a pokročilým technológiám nadchne plným zvukom s patričnou hĺbkou a minimálnym skreslením. Reproduktor Elemental stačí jednoducho prepojiť s mobilným telefónom cez rozhranie Bluetooth alebo ešte ľahšie cez NFC a párty môže hneď začať. Reproduktor uspokojí aj náročných audiofilov, ktorí si potrpia na veľmi kvalitný zvuk. Elemental hrá s plným rozsahom a čisto prekresľuje hudbu tam, kde to jej tvorca zamýšľal. Na jedno nabitie vydrží hrať až 14 hodín, záleží samozrejme na hlasitosti prehrávania. Naviac vám môže pomôcť v prípade núdze, pretože má zabudované LED svietidlo, ktoré dokáže zábleskami signalizovať SOS.


Špičkový zvuk za všetkých okolností

Bluetooth reproduktor DreamWave Elemental Graphite je plne vybavený pre každú situáciu. Ponúka vysoký výkon 30 W, nadštandardný HiFi zvuk a obvody proti nežiaducemu skresleniu. Výhodou je tiež odolná konštrukcia s ochranou triedy IPX5 proti vode, nečistotám, piesku a snehu. Vďaka nej sa nemusíte nijako obmedzovať a môžete so sebou reproduktor vziať prakticky kamkoľvek, aj keď počasie nebude práve ideálne. Zaistí vám skvelú zábavu na pláži, na výlete, perfektne ozvučí párty pri jazere a veľa ďalšieho. Pri prenášaní reproduktora vás poteší pevná hliníková rukoväť. Elemental je priamo prispôsobený na cesty a pripravený na každé prostredie, kam sa vyberiete za novým dobrodružstvom. A ak by ste na svojej výprave potrebovali privolať pomoc, iste oceníte LED svietidlo so svietivosťou 110 lumenov a možnosťou SOS zábleskov. Svietidlo zvládne vyslať svetelný kužeľ až do diaľky 130 metrov.  


Rýchlo prepojíte a hneď prehrávate

Nepotrebujete žiadne zbytočné káble – reproduktor DreamWave Elemental Graphite k vášmu inteligentnému zariadeniu pripojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth CSR 4.0 so zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Elemental disponuje kodekom aptX, profilmi A2DP pre bezdrôtový prenos hudby v stereo kvalite a AVRCP, vďaka ktorému môžete prehrávanie a hlasitosť hudby ovládať priamo na reproduktore. Ak máte telefón alebo tablet podporujúci NFC technológiu, poteší vás tiež možnosť okamžitého párovania prostredníctvom NFC. Spárovanie vám zaberie naozaj len chvíľku, takže pár skladieb stihnete aj pri rannom zhone a naštartujete tak dobrú náladu na celý deň. V balení samozrejme nájdete i štandardný 3,5 mm AUX kábel, ktorý sa predsa len tiež niekedy hodí.


Solídna výbava a dlhá výdrž

Reproduktor Elemental Graphite je napájaný dobíjacím Li-Pol akumulátorom s kapacitou 12 000 mAh. Vďaka nemu reproduktor vydrží až na 7 hodín počúvania pri maximálnej hlasitosti a plných basoch. Na jedno nabitie zvládne pri menej náročnom nastavení prehrávať až 14 hodín. Okrem počúvania hudby využijete reproduktor tiež pre pohodlné handsfree telefonovanie. Keď vám niekto zavolá, hudba sa automaticky pozastaví a po skončení hovoru opäť pokračuje.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom

Batéria

Kapacita batérie 12 000 mAh
Maximálna výdrž batérie 14 h
Kód:  DRW007b
Produktové číslo:  752423792245
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02