Obnoviť stránku

Dr. Mayer GTS2005T-W cestovná - biela

2,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dr. Mayer GTS2005T-W cestovná - biela

Predstavujeme vám praktickú cestovnú elektrickú zubnú kefku Dr. Mayer GTS2005T-W v bielej farbe s vodoodolným telom. Vďaka nej dosiahnete vyššiu efektivitu v odstraňovaní zubného povlaku a udržíte si vaše zuby dlho silné a zdravé aj na cestách. Profesionálne a kvalitné štetiny od popredného výrobcu DuPont zaistia dokonalé odstránenie nečistôt z povrchu zubov, a vy sa tak môžete tešiť zo žiarivo krásnych zubov.

Kľúčové vlastnosti

  • Cestovné praktické vyhotovenie v bielej farbe
  • Efektívne odstraňovanie zubného povlaku
  • Vodoodolné telo
  • Kvalitné štetiny od výrobcu DuPont
  • 28 000 vibračných cyklov za minútu
  • 2 režimy čistenia
  • Napájanie pomocou 1 ks batérie typu AAA

Všestranný cestovný pomocník

Elektrická prenosná zubná kefka umožňuje frekvenciu až 28 000 vibračných cyklov za minútu. V neposlednom rade vás určite zaujmú 2 režimy čistenia pre rôzne potreby ústnej dutiny. Kefka je napájaná pomocou batérie typu AAA. Súčasťou balenia je 1 čistiaca hlavica. Štýlový dizajn je k dispozícii v 7 farebných vyhotoveniach.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet pohybov/min 28 000 pohybov za minútu
Počet režimov 2
Kód:  DRMAZK009
Produktové číslo:  GTS2005T-W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09