Obnoviť stránku

Dr. Mayer GTS1050

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dr. Mayer GTS1050

Elektrická zubná kefka slúži k rýchlemu a dokonalému odstráneniu zubného povlaku, nečistôt a zvyškov jedál. Kefka má dve rýchlosti s maximálnym počtom kmitov 8 800 za minútu. Na odmeranie času čistenia zubov slúži časovač, ktorý odmeria dve minúty čistenia zubov. Tento čas je podľa stomatológov optimálny na vyčistenie zubov. Kefka sa dobíja v podstavci, kam sa pre dobitie ľahko zasunie. Čistite svoje zuby elektrickou kefkou, aby boli zdravé a žiarivo biele!

Vlastnosti zubnej kefky

  • Dve rýchlosti čistenia
  • 8 800 oscilácií za minútu
  • Má bielu farbu
  • Disponuje časovačom na dve minúty
  • Systém Superior Clean
  • Zabudovaný dobíjací podstavec

Systém Superior Clean

Elektrická kefka predstavuje prelomový spôsob čistenia zubov, ktorý zaisťuje perfektné výsledky čistenia. Takých výsledkov nie je možné docieliť čistením zubov klasickou kefkou. Malá hlava elektrickej kefky sa dostane aj do zle prístupných miest a jemné štetinky s pomocou systému Systém Superior Clean dokonale obklopia zub, ktorý potom čistí. 8 800 oscilácií za minútu vzorne vyčistí váš chrup od zvyškov jedál, zubného povlaku aj nechceného zafarbenia zubov od jedla alebo pitia. Majte dokonale čisté zuby, pre úsmev, ktorý rozžiari vašu tvár!

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Rotačná
Určenie Pre dospelých
Počet pohybov/min 8 800 pohybov za minútu
Počet režimov 2

Funkcie

Funkcie Časovač

Podľa radu

Rad Dr. Mayer GTS

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  DRMAZK001
Produktové číslo:  GTS1050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04