Obnoviť stránku

DOVE Telové mlieko Glow 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Telové mlieko Glow 200 ml

Nechajte sa rozmaznávať, objavte nové hydratačné telové mlieko Dove Glow. Ide o produkt, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti, ale ocenia ho najmä ľudia so suchou pokožkou. Vďaka jeho úžasnému zloženiu bude vaša pokožka hebká, jemná a hydratovaná. Navyše obsahuje minerály, ktoré odrážajú svetlo, takže vašu pokožku opticky rozjasnia až po dobu 12 hodín. Nemusíte sa však báť, neobsahuje žiadne samoopaľovacie zložky. V zložení nájdete komplex vitamínových zmesí obsahujúcich vitamín C a niacínamid. Ten vo vašej pokožke zvýši hladinu kolagénu a mastných kyselín, zároveň ju taktiež ochráni pred pôsobením voľných radikálov.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka Dove Glow

  • Telové mlieko je vhodné pre všetky typy pleti
  • Dove Glow hydratuje a prejasňuje pokožku
  • Obsahuje minerály odrážajúce svetlo
  • V zložení nájdete vitamín C a niacínamid
  • Neobsahuje samoopaľovacie zložky

Zloženie

Aqua, Glycerín, Etylhexyl Cocoate, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Mica, Helianthus annuus Seed Oil, Paraffin, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Cera Microcristallina, Hydroxystearic Acid, Polysorbate 20, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Glycyrrhiza glabra Root Extract, Panthenol, Ascorbic Acid, Prunus Persica Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Flower Extract, Palmitic Acid, Biotín, Niacinamide, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891, CI 14700, CI 15985, CI 47005.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom, S vitamínmi

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Zjemňujúci
Špecifikácia Minerálne
Kód:  TM705
Produktové číslo:  8720181260469
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06