Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOVE Elegant Beauty prémiová darčeková kazeta

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Elegant Beauty prémiová darčeková kazeta

Hľadáte vhodný darček pre kolegyňu či kamarátku? Darčeková kazeta DOVE Elegant Beauty zaiste milo poteší každú ženu, pretože obsahuje kvalitné výrobky každodennej potreby. Súčasťou tejto súpravy je antiperspirant Powder Soft, ktorý má vôňu aj konzistenciu ako detský púder. Zanechá pokožku v podpazuší jemnú a hladkú, pretože obsahuje z 1/4 hydratačný krém. Zaistí vám ochranu proti poteniu po dobu 48 hodín a vďaka absencii alkoholu nedráždi pokožku. Sprchová pena s arganovým olejom vás prekvapí svojou hustou konzistenciou. Je teda vhodným prípravkom na hydratáciu a výživu pokožky, navyše ju možno použiť aj ako penu na holenie.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DOVE Elegant Beauty

  • Darčeková súprava je určená pre všetky ženy
  • DOVE Elegant Beauty obsahuje antiperspirant v spreji a sprchovú penu
  • Sprchová pena hydratuje a vyživuje pokožku
  • Penu s arganovým olejom možno použiť aj na holenie
  • Antiperspirant bez obsahu alkoholu chráni proti poteniu po dobu 48 hodín

Zloženie

Dove deo spray Powder Soft:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, BHT, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Dove Arganový olej sprchová pena:
Aqua, Sodium lauroyl Glutamate, izobután, Cocamidopropyl betaine, Glycerín, Sodium chloride, Sodium lauroyl glycinate, Propane, Argania spinosa kernel oil, Butane, Citric acid, Iodopropynyl butylcarbamate, Lauric acid, Parfum, PEG-4, PEG-4 dilaurate, PEG -4 laurate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium laurate, Stearic acid, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Obsah balenia:

  • Dove deo spray Powder Soft 150 ml
  • Dove Arganový olej Sprchová pena 200 ml
Kód:  VBAL0491
Produktové číslo:  8710447383261
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14