Obnoviť stránku

DOVE Dermaspa Summer Revived Fair to Medium 150 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
8,99 €

DOVE Dermaspa Summer Revived Fair to Medium 150 ml

Nechcete sa spoliehať iba na slnečné lúče, s ktorými docielite požadované opálenie, ale radi by ste mali bronzovú pokožku po celý rok? Samoopaľovacia pena Dove DermaSpa Summer Revived slúži na to, aby nielen hydratovala vašu pokožku, ale zároveň zabezpečila rovnomerné a prirodzene vyzerajúce opálenie, ktorého dosiahnete pravidelným používaním. Dove DermaSpa Summer Revived je určená na vytvorenie svetlého až stredného opálenia.

Kľúčové vlastnosti samoopaľovacej peny Dove DermaSpa Summer Revived Fair to Medium

  • Pena Dove vytvorí svetlé až stredné opálenie
  • Dodáva pokožke prirodzený bronzový nádych
  • Po aplikácii peny bude pokožka jemná a hydratovaná
  • Dove DermaSpa Summer Revived sa ľahko aplikuje a nezanecháva škvrny na pokožke ani oblečení
  • Poteší krásnou ovocnou vôňou
  • Pena Dove zabezpečí až 48-hodinovú hydratáciu
DOVE Dermaspa Summer Revived Fair to Medium 150 ml

Samoopaľovacia pena Dove poskytne dlhodobú hydratáciu

Aby ste docielili rovnomerné opálenie, je potrebné, aby bola vaša pokožka zdravá a správne hydratovaná. Preto sa oplatí používať samoopaľovaciu penu Dove DermaSpa Summer Revived, ktorej zloženie zabezpečí až 48-hodinovú hydratáciu pokožky po každej aplikácii. Pena sa ľahko aplikuje a nezanecháva škvrny na pokožke ani oblečení. Navyše poteší krásnou ovocnou vôňou.

DOVE Dermaspa Summer Revived Fair to Medium 150 ml

Použitie:
Malé množstvo telového mlieka vmasírujte do čistej a suchej pokožky. Po použití si umyte ruky. Používajte tak dlho, kým nedosiahnete požadované opálenie.

Zloženie

Aqua, Glycerin, Isobutane, Dicaprylyl Ether, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Dihydroxyacetone, Cetearyl Alcohol, Propane, Arachidyl Alcohol, Parfum, Tapioca Starch, Behenyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Octyldodecanol, CocoGlucoside, Arachidyl Glucoside, Hydroxystearic Acid, Citric Acid, Butane, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Glucose, Palmitic Acid, Tocopherol, Arachidic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Fáza opaľovania Samoopaľovanie
Typ prípravku Pena
Rozsah Na telo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Tónovací

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 150 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  OPA599
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8710847962769
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03