Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DoTerra Starter Trio Kit

4,7 7 hodnotení

DoTerra Starter Trio Kit

DoTerra Starter Trio Kit obsahuje tri jedinečné esenciálne oleje, a to s levanduľovou, citrónovou a pepermintovou vôňou. Každý z nich predstavuje 100 % čistý prírodný esenciálny olej, ktorý prevonia vašu domácnosť a súčasne poskytuje terapeutické účinky. Vďaka prírodnému zloženiu je zaručené, že neobsahuje žiadne umelé zložky či iné látky, ktoré by znižovali jeho efektivitu. Stačí pridať 1 až 4 kvapky esenciálneho oleja DoTerra do aróma difuzéra, zvlhčovača či čističky vzduchu a môžete si začať vychutnávať jeho povzbudzujúce a liečebné účinky.

Kľúčové vlastnosti sady esenciálnych olejov DoTerra Starter Trio Kit

  • Balenie 3 ks esenciálnych olejov DoTerra s levanduľovou, citrónovou a pepermintový vôňou
  • Vynikajú svojím 100 % čistým prírodným zložením
  • Ponúka terapeutické účinky
  • Vhodné použitie do aróma difuzéra, zvlhčovača či čističky vzduchu
  • DoTerra Lavender je získavaný zo vzácnej odrody levandule angustifolia
  • Napomáha k relaxácii a uvoľneniu
  • DoTerra Peppermint pozitívne pôsobí na trávenie a dýchacie cesty
  • Pomáha pri bolestiach hlavy, zubov aj pri únave
  • DoTerra Lemon zlepšuje imunitu i náladu
  • Je veľmi účinné antiseptikum
  • Každý z olejov DoTerra Starter Trio Kit s objemom 5 ml

DoTerra Lavender pozitívne pôsobí na telo i myseľ

Esenciálny olej DoTerra Lavender je získavaný zo vzácnej odrody levandule angustifolia. Pýši sa svojimi analgetickými, antikoagulačnými, protizápalovými, antiseptickými aj protiplesňovými účinkami. Veľmi pozitívne pôsobí na ľudský organizmus a tiež napomáha k relaxácii a uvoľneniu.

Zlepšenie imunity aj nálady vďaka DoTerra Lemon

DoTerra Lemon je lisovaný z kôry citrusovníkov pochádzajúceho z Talianska. Je veľmi účinné antiseptikum, pýši sa skvelými antibakteriálnymi vlastnosťami a pomáha zlepšovať imunitu i náladu. Citrónová silica napomáha obnovovať energiu, mentálnu flexibilitu a odstraňuje strach. Rovnako tak prispieva k zvýšeniu koncentrácie.

DoTerra Peppermint vyniká svojimi všestrannými pozitívnymi účinkami

Esenciálny olej DoTerra Peppermint je vyrábaný parnou destiláciou listov, stoniek, kvetov a púčikov mäty piepornej. Vyniká svojou všestrannosťou, lebo sa pýši analgetickými, antibakteriálnymi, protiplesňovými aj protizápalovými vlastnosťami. Pozitívne tiež pôsobí na trávenie a dýchacie cesty, pomáha pri bolestiach hlavy, zubov aj pri únave. Súčasne prispieva k zlepšeniu mentálnej pozornosti, uvoľneniu stresu a posilneniu pamäti. Esenciálne oleje DoTerra tiež prevoňajú vašu domácnosť jedinečnou vôňou.

Objem:
3 × 5 ml


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Aróma difuzér

Vlastnosti

Použitie Zvlhčovače
aróma Citrón, Levanduľa, Mäta
Objem 15 ml
Kód:  DOTEO592
Produktové číslo:  8588007532592

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03