Obnoviť stránku

Doogee V20 5G

2,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Doogee V20 5G

Mobilný telefón Doogee V20 5G Screen

Doogee V20 5G na prvý pohľad prezrádza, že ide o smartfón. Je dokonale vyšperkovaný na to, aby ste s ním dokázali vyjadrovať svoj názor na sociálnych sieťach, fotografovať a natáčať trojitým snímačom alebo relaxovať pri hraní hier. Operačná pamäť poteší kapacitou 8 GB. S týmto krásnym výkonom je skvelý pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smart mobilu Doogee V20 5G poskytuje potrebnú energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 6000 mAh. Potešiť vás vie tiež rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Samozrejmosťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Svojou konštrukciou rozradostní priaznivcov outdooru, je vysoko odolný aj pri páde z výšky až 1,5 m. Obrovským bonusom je bez debaty vodoodolnosť tohto smartfónu. Disponuje totiž stupňom krytia IP68. Čaká na vás rýchle prehliadanie internetu, keďže tento model podporuje 5G. Smartfón Doogee disponuje čistým Androidom.

Rozhodujúce funkcie smartfónu Doogee V20 5G

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii hybridný slot
  • Telo odolnejšie proti nárazom
  • Telo má vodoodolnú úpravu
  • Operačná pamäť 8 GB a CPU MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G
  • Grafický akcelerátor Mali G57 MC2
  • Rozhranie NFC na bleskové platby a synchronizáciu zariadenia
  • Zadný fotoaparát má rozlíšenie 64 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 3 šošovky fotoaparátu
  • Prístup k mobilnému telefónu cez čítačku odtlačkov prstov
  • Rýchle káblové nabíjanie s výkonom 33 W, pričom to rýchle bezdrôtové má hodnotu 15 W
  • Rýchle SOS tlačidlo na zavolanie pomoci
  • Telefón Doogee má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Doogee V20 5G Bočný pohľad
Mobilný telefón Doogee V20 5G Zadná strana

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Doogee V20 5G

6,43" displej telefónu s okrúhlym výrezom má Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii AMOLED s mimoriadne ostrými farbami, ktorá príliš nezaťažuje batériu. Výbavu na fotenie zabezpečuje v mobilnom telefóne Doogee V20 5G fotoaparát s trojicou šošoviek, 8Mpx širokouhlý objektív (f/1,8), 20Mpx hĺbkový objektív (f/1,8 ks ) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Samozrejmým doplnkom je šikovná dióda na prisvietenie. Na nevyhnutné vyhotovenie selfie fotiek má telefón predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx. Vo výbave tohto modelu nájdete jeden širokouhlý objektív.

Smartfón Doogee V20 5G má praktickú výbavu

Smartfón dovoľuje používať hneď 2 SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O ochranu smartfónu pred neoprávneným vstupom do Doogee V20 5G sa postará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Na zvýšenie bezpečia používateľa má zabudované SOS tlačidlo na rýchle privolanie pomoci. Veľmi praktické je zabudované NFC rozhranie, s ktorým bude platenie ešte jednoduchšie. V špecifikácii narazíte okrem iného na označenie OTG, čo v tomto prípade znamená, že k smartfónu môžete bez obáv pripojiť napríklad flash disk. Samozrejmosťou je podpora rýchleho pripojenia k internetu.

Mobilný telefón Doogee V20 5G Bočný pohľad
Kód:  DGE2352ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16