Obnoviť stránku

Domoclip DOM318

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOM318

Multifunkčný hrniec Domoclip DOM318 je hrniec určený hlavne na pomalé varenie či pečenie. Hrniec je oválny, vonkajší obal je z leštenej ocele. Kapacita 5,5 l zabezpečí pohodlné varenie pre 4 - 6 osôb. Svetelný indikátor ukazuje, či je hrniec zapnutý. Teplota sa dá voliť v 3 možnostiach - pomalé varenie, rýchle varenie a udržiavanie teploty. Sklenené veko vám umožní sledovať proces varenia. Teplotne odolná uchá umožňujú pohyb s hrncom aj v priebehu varenia a protišmykové nožičky zabezpečujú bezpečné použitie.

Kľúčové prednosti

  • Možnosť pomalého varenia
  • Kapacita 5,5 l, vhodný pre rodiny
  • Vyberateľná elegantná keramická nádoba
  • Jednoduché umývanie
  • Sklenené veko

Kvalitná príprava jedla

Možnosť pomalého varenia je výhodou hrnca Domoclip. Pomalé varenie zabraňuje pripáleniu potravín. V priebehu varenia nie je potrebné miešať. Jedlo si uchováva hodnotné živiny a tiež svoju štruktúru. Vďaka tomu bude vaše jedlo lahodné. Môžete vyskúšať týmto spôsobom pripraviť svoje obľúbené, ale aj tradičné recepty.

Jednoduché a efektívne použitie

Hrniec Domoclip má vyberateľnú keramickú nádobu, vďaka čomu sa jedlo môže servírovať na stôl priamo z tejto nádoby. Táto nádoba sa dá umývať v umývačke alebo tiež uskladniť aj v chladničke spolu s jedlom.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec

Funkcie

Funkcie Udržanie teploty

Vlastnosti

Príkon 265 W
Objem 5,5 l

Počet nádob

Počet nádob 1 ks
Kód:  DOM004
Produktové číslo:  DOM318
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12