Obnoviť stránku

DOMO DO7309R

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO7309R

Hledáte alternatívne vykurovanie miestnosti, ktoré vás naozaj zahreje? Olejový radiátor je presne pre vás. Stačí ho len pripojiť k elektrickej sieti a je pripravený so svojimi deviatimi rebrami a maximálnym príkonom 2000 W sa kedykoľvek postarať o váš tepelný komfort. Má nastaviteľný termostat, vďaka ktorému si teplotu prispôsobíte presne aktuálnej potrebe. Poteší vás úplne bezúdržbová prevádzka radiátora, navyše na rozdiel od iných priamotopov vás nebude rušiť hluk. 

kľúčové vlastnosti

  • Tri stupne výkonu 800 W, 1200 W a 2000 W
  • Ochrana proti prehriatiu
  • 9 rebier s reguláciou termostatu
  • Úplne bezúdržbová prevádzka
  • Postupné uvoľňovanie tepla aj po vypnutí
  • Dômyselné uschovanie prívodného kábla
  • Vhodný pro místnosti o velikosti 50-60 m3

Postará sa o vaše teplo takmer kdekoľvek

Nelámte si hlavu, ako miestnosť upraviť, aby sa mohla vykúriť. Jednoducho do nej umiestnite olejový radiátor, s ktorým nič viac než zásuvku nepotrebujete. Nech už bude potrebné nahradiť nefunkčné vykurovania alebo sa ohriať na chate, všetko s ním bude hračka. Snadno ho umístíte díky 4 pojezdovým kolečkům a poradí si i s místností do 60 m3

hreje dlho

Olejový radiátor vám prinesie veľkú výhodu v podobe vyrovnaného sálavého tepla. Oproti přímotopům hreje ešte dlho po vypnutí vďaka vysokej schopnosti akumulovať teplo. Hodí sa tak aj ako náhrada klasických radiátor. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet stupňov výkonu 3

Funkcie

Funkcie Poistka proti prehriatiu, Termostat

Farba

Farba Biela
Kód:  DOMTOP05
Produktové číslo:  DO7309R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17