Obnoviť stránku

DOMO DO481BL

4,7 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO481BL

Smoothie nie je len módna záležitosť. Je to váš každodenný zdroj energie, ktorý si môžete dopriať, aj keď nemáte čas venovať sa príprave a konzumácii klasického jedla. Zeleninu, ovocie, mlieko, zdroje vlákniny... Fantázii ani chutiam sa medze nekladú. S novým stolným mixérom Domo na smoothie môžete experimentovať pohodlne a jednoducho podľa vašej vôle.

Motor mixéra je dostatočne výkonný, takže dokonale rozmixuje všetky bežné druhy ovocia a zeleniny, ale umožnuje aj drvenie a mixovanie ľadu. Oceníte ho na prípravu rýchlych, ale vysoko výživných raňajok či desiat. Smoothie je veľmi obľúbené u malých detí. Krémová konzistencia pokrmu je jednoduchá na konzumáciu, zároveň do smoothie ľahko schováte aj nepopulárne, ale dôležité suroviny. U dospelých osôb pôsobí smoothie ako prostriedok odbúrania stresu a dodá vášmu telu dostatok energie na celý deň.

Mixér na smoothie šetrí váš čas nielen rýchlosťou prípravy, ale aj jednoduchosťou údržby. Celý pokrm pripravíte v jednej jedinej nádobe. Fľaše na smoothie sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu,  v nich pripravené a uchovávané potraviny sú tak bezpečne chránené pred kontamináciou nežiaducimi látkami, chuťami či pachmi. Vďaka skvele tesniacim viečkam s uzatvárateľným náustkom sa stanú vaším nepostrádateľným spoločníkom na cestách.

Výhody

  • Trvanlivý, zdravotne nezávadný plast TritanTM
  • Nádoby neabsorbujú nežiaduce pachy a chute
  • Každá nádoba má dobre tesniace viečko s uzatvárateľným náustkom na prepravu smoothie na cestách
  • Mixovanie a drvenie ľadu
  • V balení nájdené 2 nádoby - 300 ml a 600 ml
  • Nádoby je možné umývať v umývačke
  • Rýchlosť otáčok nožov: 17215 - 25825 otáčok/min.
 

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 300 W
Maximálne otáčky 25 825 ot./min
Počet rýchlostí 1

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Funkcie Pulzná funkcia
Objem nádoby 0,6 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša
Počet nádob 2 ks
Kód:  DOMMS009
Produktové číslo:  DO481BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16