Obnoviť stránku

DOMO DO450GO

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO450GO

Ideálna na chatu, alebo aj do kuchyne. Mini rúra spoločnosti DOMO spoľahlivo nahradí aj klasickú rúru, čím ušetríte predovšetkým veľa miesta. Vyniká moderným čiernym dizajnom, ktorý krásne dopĺňajú štýlové otočné ovládače. Môžete v nej nielen piecť, ale aj grilovať, takže stačí kuriatko pekne napichnúť na grilovaciu ihlu a dopriať mu poriadne grilovanie i s otáčaním. Pomocou jednoduchého ovládania si ľahko vyberiete jednu zo štyroch funkcií ohrievania, nastavíte požadovanú teplotu, alebo časovač.

Funkcie a vlastnosti

  • 4 funkcie pečenia
  • Regulátor teploty 100 – 250 °C
  • Sklenené dvierka
  • Vnútorný povrch z nehrdzavejúcej ocele
  • Objem 21 l
  • Termostat s kontrolkou
  • Časovač na 60 minút

Malá, ale dôvtipná

Aj napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka táto rúra široké možnosti, ktoré ocení naozaj každý. Teplotu môžete regulovať v rozsahu 100 – 250 °C. Samozrejmosťou je možnosť prepínania funkcií ako napríklad horný ohrev, horný + spodný ohrev (spodný ohrev sa samotný nedá zapnúť), pečenie, grilovanie s otáčaním, či zapekanie. Vyhotovenie vnútornej časti z nehrdzavejúcej ocele je veľmi odolné a dobre sa čistí. Súčasťou balenia je aj veľké množstvo príslušenstva, medzi ktoré patrí plech na pečenie, rošt, ihla na grilovanie a držiak na vyťahovanie plechu.

Doplňujúce informácie

  • Vnútorné rozmery prístroja: 30 × 29 × 24,5 cm (š × h × v)
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 31 cm
Šírka 50 cm
Hĺbka 31 cm

Typ

Typ Teplovzdušná

Vlastnosti

Objem 21 l
Príkon 1 380 W

Funkcie

Funkcie Termostat, Časovač
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev
Kód:  DOTR002
Produktové číslo:  DO450GO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13