Obnoviť stránku

DOMO DO441BL

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO441BL

Výkonný stolový mixér Domo je skvelým pomocníkom v kuchyni, ktorý vám značne zjednoduší prípravu obľúbených pokrmov. Jeho výkon je postačujúci aj na ľahké drvenie a mixovanie ľadu. Rýchlo a jednoducho s ním dokončíte prípravu polievok, omáčok, dressingov, ovocných a zeleninových kokteilov, ale aj kozmetických prípravkov. Jeho všestrannosť si bezpochyby zamilujete.

Plastová nádoba mixéra je vyrobená z materiálu ABS, ktorý je vysoko odolný voči nízkym či vysokým teplotám, chemickým látkam a tiež proti nárazom. Mixovací nôž je odnímateľný, rovnako ako nádoba, čo veľmi uľahčuje ich údržbu. Prístroj mixuje v dvoch pracovných rýchlostiach (19000 a 22000 otáčok / min.), A je vybavený aj pulzným mixovaním na presné mixovanie.

Vlastnosti

  • Odnímateľná nádoba s objemom 1,5 l
  • 2 pracovné rýchlosti (19000 a 22000 otáčok / min.)
  • Umožňuje aj drvenie ľadu
  • Kryt nádoby s mierkou 30 ml
  • Odnímateľný nôž
  • Schránka pre kábel
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie ľadu
Kód:  DOMMS001
Produktové číslo:  DO441BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01