Obnoviť stránku

DOMO DO2306Y

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO2306Y

Pomocou jogurtovača DOMO DO2306Y si vyrobíte svoj vlastný lahodný a poctivý domáci jogurt, a to ako v prírodnej variante, tak aj s ovocím. Sada obsahuje 12 pohárov s objemom 150 ml s bielym plastovým viečkom. V jednej várke pripravíte 1,8 l vynikajúceho jogurtu, čím výrazne ušetríte svoj čas i spotrebovanú energiu. Prístroj vyniká svojim nízkym príkonom 26 W. Je vybavený časovačom pre 7 a 9 hodín, alebo ho môžete nastaviť na nepretržitý beh. K jogurtovač si môžete dokúpiť sadu 6 ks ďalších pohárov.

Hlavné prednosti

  • príprava výborného domáceho jogurtu
  • 12 pohárov pre jogurt s plastovým viečkom
  • úspora času a energie
  • časovač pre 7 a 9 hodín
  • nízka spotreba
  • jednoduchá výroba

Zdravý a chutný mliečny produkt

Mnoho ľudí si dopriava čerstvý jogurt na raňajky, výborný je tiež na olovrant. Môžete ho jesť na sladko s marmeládou či ovocím, ale možno ho tiež kombinovať s pikantnými pokrmami či použiť ako dressing do šalátu. Kysaný mliečny výrobok ako je jogurt je lepšie stráviteľný a pomáha obnovovať črevnú mikroflóru. Pomocou jogurtovača si vyrobíte jogurt podľa svojej vlastnej chuti a s ingredienciami, ktoré máte radi. Príprava je veľmi jednoduchá, stačí len naliať zmes do pohárov a tie vložiť do prístroja, ktorý odvedie všetku prácu. Doprajte si vynikajúci domáci jogurt a kúpte si tento skvelý jogurtovač.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
26 W

Rozmery:
36,2 × 15 × 31 cm

Hmotnosť:
3,1 kg

 
 
Kód:  DOMJOG01
Produktové číslo:  DO2306Y
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11