Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Domo Boretti B511

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domo Boretti B511

Červená nerezová rýchlovarná kanvica na vodu Domo Boretti B511 nielen rýchlo a úsporne ohrieva vodu, ale je tiež jedinečným dizajnovým doplnkom do každej kuchyne. Veľmi rýchle ohriatie vody v kanvici zaistí príkon 2200 W, takže zmizne nutnosť dlhého čakania na vriacu vodu. Ďalšou výhodou je kapacita 1,7 l a súčasne vyberateľný filter. Rýchlovarná kanvica na vodu vyniká zabudovanou poistkou proti prehriatiu pri chode naprázdno. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice nie je viditeľná, keďže je ukrytá pod výhrevným dnom.

Rýchlovarná kanvica Domo Boretti B511 – zásadné prednosti

  • Otočná základňa pre ľahké odkladanie kanvice
  • Ochrana proti chodu bez vody
  • Vodoznak pre presné a rýchle určenie hladiny vody
  • Rýchlovarná kanvica má objem 1,7 l
  • Výhrevná špirála skrytá pod dnom

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Červená
Kód:  DOMRK885
Produktové číslo:  B511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07