Obnoviť stránku

Domo Boretti B510

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domo Boretti B510

Rýchlovarná kanvica je okrem ohrevu vody aj dôležitou dizajnovou vložkou. Mnohokrát dobre vybratá kanvica zastáva v miestnosti pomyselnú čerešničku na torte. Čierna nerezová rýchlovarná kanvica DOMO-ELEKTRO nielen skvele ohrieva vodu, ale tiež dobre vyzerá. Rýchle ohriatie vody umožní príkon 2200 W, takže zmizne nutnosť dlhého čakania na vodu. Jednou z hlavných výhod je jej objem 1,7 l a aj vyberateľný filter. Tento model má vstavanú poistku proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Ohrevná špirála rýchlovarnej kanvice Domo Boretti B510 nie je viditeľná, keďže je ukrytá pod výhrevným dnom. Vďaka tomu môžete na vodný kameň len spomínať. Automatické vypnutie patrí medzi funkcie, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. Kanvica sa sama vypne hneď po tom, ako uvarí vodu. Aby ste mohli mať prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Teplotu vody si budete môcť ľahko nastaviť, pretože ide o rýchlovarnú kanvicu s reguláciou teploty. Horúce nápoje si môžete pripraviť aj dlho po uvarení vody. Bola totiž vybavená funkciou na udržanie teploty. Rotačná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho späť aj z iného uhla.

Významné prednosti rýchlovarnej kanvice Domo Boretti B510

  • Rýchlovarná kanvica DOMO-ELEKTRO pracuje s príkonom 2200 W
  • Použitý materiál: nerez
  • Kanvica disponuje objemom 1,7 l
  • Otočná základňa na ľahké odkladanie rýchlovarnej kanvice ľavákom a pravákom
  • Poistka proti prehriatiu bez vody
  • Vodoznak na presné a rýchle určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je ukrytá pod teplovodivým dnom
  • Rýchlovarná kanvica DOMO-ELEKTRO disponuje vyberateľným filtrom
  • Len čo sa voda dovarí, prístroj sa vypne

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Čierna
Kód:  DOMRK878
Produktové číslo:  B510
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13