Obnoviť stránku

Domena Odvápňovací kazeta

Domena Odvápňovací kazeta

Ako vyznávači čistej domácnosti iste používate čistiace prostriedky, ktoré neobsahujú žiadne chemické látky. Tie takisto ponúka spoločnosť Domena, ktorá vyniká hlavne v oblasti parných čističov. Vďaka nim z vašich okien a podláh zmizne za pomocou pary špina alebo vodné kachlí. Čo sa týka výkonnosti, sú tieto produkty bezkonkurenčné v čistení domácnosti. Para je navyše zdravotne nezávadná nielen pre vás, ale aj pre životné prostredie.

Pre perfektné chod

Táto odvápňovacia kazeta je určená predovšetkým pre parný generátor Domena EASYBOX Neo a parný čistič Domena HygiaTop. Kazeta sa postará predovšetkým o funkčnosti a dlhú životnosť produktu. Výmena kazety je úplne jednoduchá a vy tak budete pripravení k práci behom pár chvíľ.

Kód:  DOM051h
Produktové číslo:  500413000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08