Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Domček My House s piknikovým stolom

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domček My House s piknikovým stolom

Na správnej záhrade, kde sa hrávajú deti, by nemalo chýbať pieskovisko, hojdačka a hlavne detský domček. Ten je skvelým miestom nielen pre nekonečné detské hry na obchod, reštauráciu či domácnosť, ale aj miestom pre odpočinok. Detský domček Smoby My House si vaše deti zamilujú vďaka jeho realistickému vzhľadu a funkciám ako na skutočnom dome. Je to moderný detský domček v krásnych farbách, ktorý je určený pre deti od dvoch rokov.

Kľúčové vlastnosti detského domčeka My House s picknick posedením

  • Miesto pre zábavu i odpočinok
  • Detský domček My House so stolíkom a lavicami
  • S elektronickým zvončekom a so schránkou
  • Realistický vzhľad domčeka s prepracovanými detailmi
  • Z kvalitného plastu ošetreného proti UV žiareniu pre trvanlivosť farieb
  • Určené pre deti od 2 rokov

Poďte na návštevu

Detský domček Smoby My House má dva vstupy, dve okrúhle okná a dve klasické okná. Jedno z nich je vybavené okenicami. Parádnou vychytávkou je poštová schránka, elektronický zvonček a piknik stolček s dvoma lavičkami. Toto posedenie môžete umiestniť buď z boku domčeka alebo dovnútra. Všetko je vyrobené z kvalitného plastu ošetreného proti UV žiareniu. Tým je zaistená odolnosť a trvanlivosť farieb. Na domčeku Smoby My House nájdete prepracované detaily predstavovaných materiálov, ako je murivo alebo drevo.

Rozmery:
120 × 154 × 135 cm

Hmotnosť:
20,9 kg

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 120 cm
Šírka 154 cm
Výška 135 cm

Vlastnosti a výbava

Materiál Plast

Materiál

Materiál Plast
Kód:  HRAps00255
Produktové číslo:  3032168104013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07