Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vysávače Sencor

Sencor vysávač

Sencor vysávače pomáhajú udržiavať váš domov čistý

Sencor vysávače zaistia, že vám pôjde upratovanie pekne od ruky. Okrem tradičných vreckových a bezvreckových typov s HEPA filtrami nájdete v ponuke aj vysávače tyčové a moderné robotické. Všetky vysávače Sencor vynikajú vysokým výkonom, odolnou konštrukciou a jednoduchou manipuláciou. Hodia sa na upratovanie nielen kobercov, ale aj ostatných podlahových povrchov. Sencor vysávače sú dostupné v mnohých modeloch a dizajnových variantoch. Doprajte si aj vy ľahšie upratovanie s dokonalým výsledkom.

Tyčový vysávač Sencor

Tyčový vysávač Sencor 2 v 1 uprace aj menej dostupné miesta

Každý tyčový vysávač Sencor 2 v 1 je bezvreckový, veľmi výkonný, a pritom tichý a ľahký. Má plne otočnú hlavicu s rotačnou kefou a zabudovaným LED osvetlením, vďaka ktorému neprehliadnete ani tú najmenšiu nečistotu ako napríklad jemný prach či omrvinky. Radi by ste využívali tiež ručný vysávač Sencor? Ani to nie je žiadny problém. Stačí ho vybrať z tela tyčového vysávača a následne použiť pre rýchlu likvidáciu neporiadku v kuchyni, upratovanie čalúnenia, interiéru automobilu či iných, ťažko dostupných miest.

Vreckový Sencor vysávač si hravo poradí s rôznymi povrchmi

Vreckový Sencor vysávač je nielen extra tichý, ale je vybavený aj pohodlnou teleskopickou trubicou. Vyberať môžete z celej škály modelov s rôznym výkonom a tiež z mnohých farebných variantov. Vreckový Sencor vysávač je ponúkaný ako v podobe jednoduchých a ľahkých modelov, tak aj vo forme najmodernejších 4AAA strojov, ktoré si hravo poradia s každým povrchom. Vďaka účinnému filtru Clean Air HEPA H13 je tento moderný stroj vhodný najmä pre alergikov a domácnosti so zvieracími miláčikmi. Aby bol výsledok upratovania čo najlepší, používajte pre Sencor vysávače len originálne vrecúška.

Vreckový Sencor vysávač
Bezvreckový vysávač Sencor

Bezvreckový Sencor vysávač zaistí komfortné upratovanie

Bezvreckový vysávač Sencor vyniká predovšetkým svojou efektivitou. Je vybavený veľmi účinným ECO motorom, vďaka ktorému ušetríte vysoké množstvo energie. Navyše na niektoré typy motorov je poskytovaná až šesťročná záruka. Bezvreckový Sencor vysávač vás prekvapí veľkým množstvom príslušenstva a až päťstupňovým systémom filtrácie. Vďaka systému cyklon dochádza k dokonalej separácii prachu a ďalších nečistôt z nasávaného vzduchu. Určite oceníte, že Sencor vysávače majú ideálne rozmery pre jednoduché uloženie do skrine alebo šatne.


Robotické Sencor vysávače upracú domácnosť za vás

Ak nemáte čas pravidelne doma upratovať alebo sa chcete radšej venovať iným činnostiam, potom sa robotické Sencor vysávače stanú vašimi nepostrádateľnými pomocníkmi. Prístroj môžete spustiť kedykoľvek počas dňa a on za vás sám uprace. Robotický Sencor vysávač je veľmi tichý, nebude vás teda rušiť ani pri popoludňajšom odpočinku. Vďaka kombinácii rôznych programov dokáže vyčistiť akýkoľvek povrch. Niektoré robotické vysávače Sencor podporujú WiFi a tak ich môžete jednoducho ovládať pomocou aplikácie pre inteligentné telefóny.

Robotický vysávač Sencor
Spresniť parametre
259 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13