Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vysávače HOOVER

Vysávače Hoover

Vysávače Hoover

Vysávače Hoover sú povestné nielen svojou kvalitou a technológiami, ale aj dlhou tradíciou a históriou. Prvý vysávač vynašiel James Spangler – astmatik, ktorý sa rozhodol zatočiť s prachom na svojom pracovisku. Prvý vysávač nadchol aj sesternicu Jamesa Spanglera, Susan Hoover. Jej manžel, William Hoover, v roku 1908 patent na vysávač zakúpil a pod záštitou spoločnosti The Hoover Company ho uviedol trh. Vysávače Hoover od čias svojho vynájdenia prešli dlhú cestu, a tak sú dnes dostupné nielen vo vreckových, ale aj bezvreckových, ručných, či tyčových variantoch.

Tyčové vysávače Hoover

Tyčové vysávače Hoover

Tyčové vysávače Hoover predstavujú skutočne pohodlný variant vysávania. Vďaka svojej manévrovateľnosti sú v domácnosti vysoko flexibilné a dostanú sa do každého zákutia. Navyše sú akumulátorové vysávače Hoover vybavené vysoko výkonnými motormi, ktoré poskytnú používateľovi naozaj skvelý výsledok upratovania. Tyčový vysávač Hoover neoslní iba výkonom, ale aj dômyselnými doplnkami – jedným z nich je napríklad studené LED osvetlenie na hubici vysávača, ktoré odhalí všetky nečistoty a pomôže upratovanie naozaj zefektívniť. Ďalším dôvtipným doplnkom je hygienické vysypávanie nádoby na prach, ktoré používateľ vykoná bez toho, aby sa dostal do kontaktu s nečistotami vo vnútri. Na ľahkú údržbu myslia aj nové tyčové vysávače Hoover, ktoré sú vybavené motorizovanou hubicou s integrovaným hrebeňom proti namotávaniu vlasov a nečistôt. Údržba vysávača tak prebieha priamo pri upratovaní.

Robotické vysávače Hoover

Robotické vysávače Hoover sú vybavené laserovou navigačnou technológiou LIDAR s funkciou mapovania miestnosti 360˚ alebo gyroskopickou navigáciou, vďaka ktorej sa vysávač pohybuje po pravidelnej a presnej trase. Počas vysávania sa vyhýba všetkým prekážkam, nábytku a rovnako sa vyhýba aj schodom alebo stupienkom. Vďaka aplikácii hOn a smartfónu môžete vysávač jednoducho kontrolovať a organizovať upratovanie domácnosti, nech ste kdekoľvek. Vybrané modely disponujú XL rotačnou kefou. Výkonná lítiová batéria poskytuje až 120 minút nepretržitého vysávania. Vybrať si môžete medzi modelmi na vysávanie, kombináciou vysávania a mopovania alebo so stanicou na zber prachu.

Robotické vysávače Hoover
Vreckové vysávače Hoover

Vreckové vysávače Hoover

Nové vreckové vysávače Hoover zaručia používateľom energeticky úspornú prevádzku vďaka schopnosti adaptívneho výkonu. Vďaka nemu sa výkon v automatickom režime samovoľne zvýši pri detekcii nadmerného množstva nečistôt a naopak. Navyše je vreckový vysávač Hoover vysoko hygienický – vďaka antibakteriálnemu filtru a EPA vrecku s aktívnym uhlím efektívne minimalizuje baktérie a neutralizuje pachy. Navyše disponuje automatickým systémom likvidácie vrecka pre nulový kontakt s prachom. Nové vreckové vysávače Hoover si hravo poradia aj so zvieracími chlpmi pomocou rotačnej hubice Dual Action, ktorá okrem zvieracích chlpov pomáha aj v boji proti alergénom.

Bezvreckové vysávače Hoover

Bezvreckové vysávače Hoover ponúkajú používateľovi predovšetkým pohodlný a úsporný variant ku klasickým vreckovým vysávačom vzhľadom na to, že nie sú potrebné vysávačové vrecká. Bezvreckový vysávač Hoover disponuje tzv. multicyklónovou a cyklónovou technológiou, ktorá sa postará o efektívnu separáciu prachu a jednoduchú údržbu filtrov. Navyše sú vybrané modely vybavené antibakteriálnymi filtrami kvôli vysokej hygiene pri upratovaní. Používateľov poteší aj široká škála príslušenstva, ktorá veľmi zefektívni a celkovo uľahčí vysávanie celej domácnosti.

Bezvreckové vysávače Hoover
Ručné vysávače Hoover

Ručné vysávače Hoover

Ručné vysávače Hoover predstavujú skutočne praktických pomocníkov do domácnosti. Vďaka malým rozmerom ich môžete umiestniť kamkoľvek v domácnosti a mať ich tak vždy poruke. Nízka hmotnosť zaručuje jednoduchú manipuláciu. Navyše sú ručné vysávače Hoover vysoko výkonné, môžete ich tak využiť na takmer všetkých povrchoch domácnosti bez toho, aby ste sa museli podriaďovať nízkemu výkonu. Vybrané modely dokážu dokonca zatočiť s vyliatymi tekutinami vďaka praktickej stierke a funkcii Wet & Dry.

Spresniť parametre
80 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08