Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vysávače ETA

ETA vysávač

Vysávače ETA: upratovanie je naša parketa

Vysávače ETA sú tu pre každého. Možno ste zvyknutí na klasiku, ktorá nikdy nesklame, vreckové vysávače s hubicou, či variant bez vreciek – bezvreckový ETA vysávač. Alebo si doprajete technologické novinky v podobe robotických vysávačov ETA, či dáte prednosť praktickým tyčovým vysávačom. Nech už si vyberiete akýkoľvek model podľa svojich požiadaviek, všetky ETA vysávače sú zárukou kvality, inteligentného riešenia a dizajnu. To je česká značka ETA – tu je doma.

Robotické vysávače ETA

Páči sa vám myšlienka prísť domov do uprataného bytu? Tak nemusíte zostať pri snívaní. Robotický vysávač ETA uprace za vás a bez rečí. Šetrí vám tak čas, zdravie vďaka čistému prostrediu bez prachu a nečistôt, a v neposlednom rade aj energiu. Robotické vysávače ETA sú vybavené Li-ion akumulátormi. Obľúbený robotický vysávač ETA Aron dokonca disponuje funkciou mopovania. Vďaka HEPA filtru a 4 režimom čistenia zachytí aj tie najmenšie nečistoty. Pre milovníkov upratovania spolu s modernými technológiami je ideálnou voľbou robotický vysávač ETA Raggio s laserovou navigáciou a smart aplikáciou pre inteligentné telefóny. 

Robotický vysávač ETA
Vysávač ETA

Tyčové vysávače ETA

Veľmi obľúbené a praktické sú tyčové vysávače ETA. Nemusíte riešiť dĺžku kábla, ani zložité zostavovanie. Tyčový ETA vysávač je vždy po ruke, stačí ho vziať, zapnúť a môžete vysávať. Po skončení ho vložíte do dokovacej stanice, kde vysávač ETA uložíte a zároveň nabijete. Praktický je aj svojou funkciou 2 v 1, kedy na jedno kliknutie nemáte tyčový, ale ručný vysávač ETA. V ponuke je aj ETA vysávač s funkciou mopovania – ETA Moneto AquaPlus, či tyčový vysávač s ohybným kĺbom pre ešte jednoduchšie upratovanie bez námahy a boľavého chrbta – ETA Supersonic Elastic 2231.

Vysávače ETA s vrecúškami

Vreckový vysávač ETA je stávka na istotu s rokmi preverenou kvalitou. Medzi silné stránky vreckového vysávača patrí najmä vysoký sací výkon spolu so schopnosťou prispôsobenia sa rôznym povrchom od kobercov po kachličky vďaka najrôznejším nadstavcom. Ďalším typickým aspektom pre vreckový vysávač ETA je nízka hlučnosť, účinná filtrácia a elegantný dizajn.

Na jednom mieste pohodlne dokúpite aj sáčky do vysávača ETA podľa typu vášho vysávača.

Vysávač ETA
ETA vysávač

Bezvreckový vysávač ETA

Bezvreckový vysávač je praktický v tom, že si nemusíte dokupovať vrecká do vysávača ETA. Stačí iba nádobu na prach vysypať a môžete vysávať smelo ďalej. Ďalej sa vyznačujú predovšetkým špičkovým výkonom a vysoko účinnou filtráciou. Vďaka širokej škále príslušenstva s nimi vysajete aj horšie dostupné miesta. Niektoré bezvreckové vysávače ETA disponujú aj predĺženou zárukou.

Ručné vysávače ETA

Ľahké, malé, skladné, ideálne na chatu či do auta. To sú ručné vysávače ETA. Ide o kompaktné, nemenej spoľahlivé a praktické ETA vysávače. Robotický vysávač ETA hravo nahradí metličku s lopatkou pri upratovaní omrviniek zo stola, či upratovaní sedačky či už u vás v obývačke alebo v aute. Ručný vysávač ETA je tak pohotovo vždy pripravený na rýchle upratovanie.

Na jednom mieste pohodlne dokúpite aj sáčky do vysávača ETA podľa typu vášho vysávača.

Vysávač ETA

Spresniť parametre
161 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04