Obnoviť stránku

Vysávače Concept

Vysávače Concept

Concept – šikovne vymyslené pre život

Concept patrí medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov nielen u nás ale v mnohých európskych krajinách. Zahŕňa široké portfólio šikovne vymyslených spotrebičov, ktoré si nájdu miesto v každej modernej domácnosti. Okrem pomocníkov na upratovanie, na čele s inteligentnými robotickými vysávačmi, nechýbajú ani produkty na úpravu vzduchu, prípravu jedla a nápojov alebo kategória starostlivosti o krásu a zdravie, zahŕňajúca moderné sonické zubné kefky, IPL epilátory či luxusnú starostlivosť o pleť. Komplexné a dizajnové zladenie domácnosti docielite veľkými spotrebičmi Concept, ktoré dopĺňa kategória kuchynských drezov a batérií.

Robotické vysávače Concept – šikovné upratovanie bez starostí

Robotické vysávače Concept – šikovné upratovanie bez starostí

Robotické vysávače Concept predstavujú skvelých pomocníkov, ktorí dokážu ušetriť veľa času. Sú šikovne prispôsobené potrebám každej domácnosti, takže si poradia so suchým aj mokrým upratovaním, nezastaví ich žiadny povrch. Skvelý výkon dosahujú aj na kobercoch. Pokročilá navigačná technológia ich navedie do každého kúta, hravo sa vyhnú schodom a v prípade prekážky si nájdu inú cestu. Vďaka mobilnej aplikácií ich môžete kedykoľvek vypustiť do boja a sledovať každý ich pohyb. Kvalitný motor a vysokokapacitná batéria sa podieľa na skvelej sacej sile a dlhej výdrži. S robotickými vysávačmi Concept bude upratovanie zábavou pre celú rodinu.

Tyčové vysávače Concept – rýchle a efektívne

Tyčové vysávače Concept sú skvelou voľbou pre rýchle a efektívne upratovanie. Sú ľahké, skladné a dobre sa s nimi pracuje. Disponujú odnímateľnou ručnou jednotkou a drobným príslušenstvom, s ktorým upracete aj ťažko prístupné miesta v domácnosti alebo interiéri auta. S vybranými modelmi môžete vysávať a vytierať jedným ťahom, takže upratovanie zvládnete za polovicu času. Domácnosti s chlpatými miláčikmi ocenia modely so špeciálnou kefou na zvieraciu srsť, alergici a rodiny s malými deťmi zase model s antibakteriálnou UVC hubicou, ktorá počas upratovanie ničí baktérie, plesne, mikroorganizmy a roztoče.

Tyčové vysávače Concept – rýchle a efektívne
Vreckové a bezvreckové vysávače Concept – univerzálne do každej domácnosti

(Bez)vreckové vysávače Concept do každej domácnosti

Z ponuky podlahových vysávačov Concept si vyberie skutočne každý. Vyberať môžete z klasických vreckových alebo cyklónových bezvreckových modelov. Všetky spojuje vysoký výkon, nízka spotreba energie a kvalitná filtrácia, čo ocenia hlavne alergici a astmatici. Bohatý výber príslušenstva z nich spraví univerzálnych pomocníkov do každej domácnosti. Poradia si so všetkými typmi podláh vrátane kobercov. Vybrané modely sú zamerané pre milovníkov zvierat a doplnené o špeciálnu kefu na odstránenie zvieracích chlpov z kobercov a čalúnenia, alebo nadstavcom na ošetrenie kože a srsti vašich miláčikov.

Spresniť parametre
108 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18