Obnoviť stránku

House of Marley Rise BT – palm

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Rise BT – palm

House of Marley Rise BT - Palm sú bezdrôtové slúchadlá s ikonickým dizajnom, ktorý ctí korene tejto značky a pridáva moderné prvky. Slúchadlá sú vybavené dynamickými 50 mm meničmi so skvelými basami. Meniče sú umiestnené v pohodlných náušníkoch cez uši. Hlavový most je vyrobený z chirurgickej ocele, ktorá je potiahnutá exkluzívnou látkou Marley REWIND. Slúchadlá Rise BT sú ľahké a odolné, určite oceníte aj skladaciu konštrukciu umožňujúcu jednoduchšie prenášanie s menšími nárokmi na priestor napr. v taške alebo kabelke.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth slúchadiel House of Marley Rise BT - Palm

  • Doba prehrávania až 12 hodín
  • Skladacia konštrukcia
  • Hlavový most a puzdro z exkluzívne látky Marley REWIND
  • Odnímateľný opletený kábel sa nezamotáva
  • So vstavaným mikrofónom a ovládaním na mušli
  • Bezdrôtové bluetooth počúvanie

Slúchadlá s výdržou až 12 hodín

Opletený odnímateľný kábel s dĺžkou 145 cm sa nezamotáva a je vyrobený špeciálnou technológiou, ktorá pomáha eliminovať statickú energiu. Táto funkcia zaručuje kvalitný zvuk, ten je tak maximálne jasný a zreteľný. Na kábli sa nachádza ovládač s jedným tlačidlom a integrovaným mikrofónom. Ovládanie na kábli pre prijatie/ukončenie je kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov. Na vybraných modeloch môže fungovať aj pre ovládanie hudby.
Bezdrôtový prenos hudby zaisťuje technológia Bluetooth. Integrovaná batéria sľubuje až 12 hodín prehrávania. House of Marley Rise BT - Palm sú tak ideálnym spoločníkom na cesty alebo odpočinok. Nabíjanie potom prebieha pomocou dodávaného microUSB kábla. Slúchadlá navyše disponujú na pravom náušníku 3-tlačítkovým ovládačom pre komfortnú obsluhu. Súčasťou balenia je štýlové puzdro taktiež z látky REWIND.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá
Kód:  HMR0021r5
Produktové číslo:  EM-JH111-PM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16