Obnoviť stránku

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

NESCAFÉ Dolce Gusto – kapsuly a kávovary

NESCAFÉ® Dolce Gusto® – dokonalý zážitok z každej šálky

NESCAFÉ® Dolce Gusto® vám pripraví vynikajúcu kávu na profesionálnej úrovni. Starostlivo vybrané kvalitné kávové zrná sú poctivo pražené a miešané. Čerstvosť aj bohatú arómu kávy uchovávajú špeciálne navrhnuté hermeticky uzatvorené kapsuly. Vybrať si môžete z viac ako 20 druhov rôznych variantov nápojov. V kombinácii s našimi kávovarmi s profesionálnym tlakom si vychutnáte perfektnú chuť v každej šálke.

Dolce Gusto kapsuly

Bohatá ponuka nápojov NESCAFÉ® Dolce Gusto®

S NESCAFÉ® Dolce Gusto® si môžete vychutnať viac ako 20 druhov nápojov. Vybrať si môžete z niekoľkých variantov prémiovej čiernej a bielej kávy aj nekávových nápojov. V ponuke máme aj prémiové rady káv s BIO certifikáciou. Ochutnajte bohaté ristretto, intenzívne espresso, aromatické lungo, krémové cappuccino, jemné latte macchiato a lahodné čokoládové, alebo osviežujúce studené nápoje.

Kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto® vám pripravia kávu ako z kaviarne

Kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto® dokážu vyvinúť tlak až 15 barov, vďaka ktorému vznikne dokonale krémová pena v každej šálke. Porovnateľným tlakom disponujú aj profesionálne kávovary v prvotriednych kaviarňach. Špeciálne kapsuly pomáhajú kávovaru prispôsobiť výšku tlaku, ktorý je potrebný na prípravu vybranej kávy, či iného nápoja. Rozmanitý dizajn a rôznorodosť tvarov zaručuje, že si svoj ideálny kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® vyberie skutočne každý.

Kávovar Dolce Gusto
Dolce Gusto – výhody
Spresniť parametre
18 položiek

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

V kategórii NESCAFÉ® Dolce Gusto® máme práve teraz na Alza.sk celkom 18 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11