Obnoviť stránku

Domoclip DOM240J

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOM240J

Túžite po štýlovom kávovare, ktorý v kuchyni nezaberie miesto? Stavte na francúzsku eleganciu v podobe kávovaru, ktorý pripravuje kávu priamo do šálok. Uchváti vás svojím kontrastným vyhotovením tmavosivej a výrazne žltými detailmi. Spoločne s čiernymi šálkami sa stane elegantnou dominantou vašej kuchyne. Navyše s ním neprídete o miesto na pracovnej ploche, je len o niečo väčší ako samotné hrnčeky. Nechajte si od neho uvariť lahodnú prekvapkávanú kávu a vychutnajte si s ňou svoje chvíle odpočinku.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripravuje prekvapkávanú kávu priamo do šálok
  • Objem nádoby 240 ml vystačí na 2 šálky
  • Veľmi jednoduché ovládanie jediným tlačidlom
  • Automatické vypnutie
  • LED kontrolka prevádzky
  • Kontrastný a pritom elegantný žltosivý dizajn

Je jedinečný

Doprajte si výbornú kávu plnú chuti za každých okolností. Stlačiť tlačidlo a spustiť proces prípravy hravo zvládnete aj v rannom polospánku. Kávovar sa po dokončení práce automaticky vypne, nemusíte na nič myslieť. Kapacita nádobky vystačí na 2 šálky a tiež svojim dizajnom priamo vyzýva k prežívaniu romantických rán vo dvojici či príjemných stretnutí s priateľmi.

Doplňujúce informácie:

Príkon:
450 W

Príslušenstvo:
Odmerka
2 šálky

Rozmery:
15,6 × 19,4 × 21,8 cm

 
Kód:  DOM010a
Produktové číslo:  DOM240J

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19