Obnoviť stránku

DOCA Powerbank 95 000 mAh čierny

1,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOCA Powerbank 95 000 mAh čierny

PowerBank s obrovskou kapacitou 95 000 mAH to je nová DOCa Powerbank. Vďaka možnosti pripojenia klasickej predlžovacej šnúry môžete pomocou tejto powerbanky nabíjať prakticky čokoľvek. Trochu obmedzení ste len 500 W, to je maximálny výkon, do ktorého je možné nabíjať. Inak túto PowerBank môžete využiť na všetky možné druhy nabíjania, od štartovania auta, cez varenie na elektrickom variči, až po klasické nabíjanie. Súčasťou sú štartovacie káble k autu a tiež praktická baterka.

Kľúčové vlastnosti powerbanky DOCa 95 000 mAH

  • Ochrana proti prebitiu, prepätiu a tiež proti prehriatiu
  • PowerBank DOCa má výstup pre klasickú predlžovačku
  • Praktické 10 W silná LED svietidlo
  • Digitálny display zobrazujúci zostávajúcu energiu
  • Vďaka štartovacím káblom a vysokému výkonu vám pomôže naštartovať auto
  • Veľmi rýchle nabíjanie do šiestich hodín

PowerBank DOCa 95000 mAH je ideálny na kempovanie

Veľmi veľká kapacita powerbanky Doca 95 000 mAH sa vám stane najlepším pomocníkom na cestách. Prakticky nepotrebujete žiadny ďalší zdroj energie. Pomocou powerbanky Doca 95 000 môžete nabíjať od mobilu, cez tablet a notebook až po elektrický varič alebo holiaci strojček. Maximálny výkon, ktorý táto PowerBank zvládne je 500 W. Výborné je tiež výkonné svietidlo, ktorá sa vám bude určite hodiť pri kempovaní.

Ovládanie PowerBank DOCa 95000 je veľmi jednoduché

Stačí len otočiť gombíkom a zastrčiť kábel, to zvládne naozaj každý. Zostávajúcu kapacitu powerbanky vidíte po zapnutí na digitálnom displeji. Pomocou klasického zásuvkového pripojenia môžete nabíjať takmer všetky spotrebiče. Súčasťou balenia je praktická taška na nosenie, ktorú môžete jednoducho prehodiť cez plece.

Pozn.: PowerBank je primárne určená pre benzínové (zážihové) motory s 6l (6000CC), zvládne však naštartovať aj niektoré modernejšie dieselové motory.

Kód:  DOCa003
Produktové číslo:  DG-600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14