Obnoviť stránku

DJI RSC 2

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI RSC 2

Prebuďte v sebe filmársky talent so stabilizátorom DJI RSC 2

Jednoručný 3-osý stabilizátor DJI RSC 2 vďaka skladaciemu dizajnu môžete ľahko prenášať, bez toho aby vás zaťažil. Každý dizajnový prvok zariadenia a jeho funkcie sú navrhnuté tak, aby poskytovali špičkovú stabilizáciu CSC a DSLR fotoaparátu na záznam profesionálneho videa ostrého ako britva. Vďaka kvalitnej kovovej konštrukcii je stabilizátor vhodný na inštaláciu zariadenia s hmotnosťou až 3 kg. DJI RSC 2 možno tiež jednoducho zložiť na veľkosť formátu A5 a pohodlne prenášať aj v menšej batožine.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora DJI RSC 2

  • Robustná kovová konštrukcia
  • Praktický skladací dizajn
  • 1“ OLED displej
  • Profesionálne možnosti montáže
  • Rýchly prechod na vertikálne snímanie
  • Vstavaná batéria s výdržou až 14 hodín
  • Úžitkové zaťaženie 3 kg
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth 5.0
  • 3× USB-C konektor

Štandardná sada DJI RSC 2 obsahuje:

  • 1× stabilizátor DJI RSC 2 (vrátane batérie)
  • 1× podpora objektívu
  • 1× USB-C nabíjací kábel (40 cm)
  • 1× rýchloupínacia doštička (Arca-Swiss/Manfrotto)
  • 1× podstavec kamery
  • 2× multikamerový ovládací kábel (USB-C, 30 cm)
  • 1× multikamerový ovládací kábel (Micro-USB, 30 cm)
  • 1× multikamerový ovládací kábel (Mini-USB C, 30 cm)
  • 2× popruh so suchým zipsom
  • 2× upevňovacia skrutka kamery D-Ring 1/4“-20
  • 1× rozšírená rukoväť/statív (plast)


Inteligentná konštrukcia na všestranné nahrávanie

Vďaka skladaciemu dizajnu možno stabilizátor DJI RSC 2 nastaviť do 6 rôznych konfigurácií vrátane vertikálneho filmovania či kreatívneho nahrávania z netradičných uhlov. DJI RSC 2 disponuje inovatívnym stabilizačným algoritmom Titan, vďaka ktorému zachytíte oveľa plynulejšie zábery ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je tiež režim SuperSmooth, ktorý kompenzuje mikropohyby, zvyšuje krútiaci moment a perfektne stabilizuje aj 100mm objektívy so zoomom.

Robustný kovový dizajn

Kovová konštrukcia z kvalitných materiálov dodáva stabilizátoru DJI RSC 2 neuveriteľnú odolnosť a ľahkosť. Dvojvrstvová montážna doska Manfrotto + Arca-Swiss je kompatibilná s väčšinou fotoaparátov. Vo výbave nechýba ani možnosť zafixovania ramien a ergonomická rukoväť zaručujúca pohodlný a spoľahlivý úchop.

DJI RSC 2 je vybavený 1“ OLED displejom

Profesionálny Stabilizátor DJI RSC 2 je osadený ľahko dostupnými tlačidlami a joystickom na pohodlné ovládanie a prepínanie profilov alebo prevádzkových režimov. Nad tlačidlami sa nachádza 1“ OLED displej, ktorý sa postará o prehľadné zobrazenie informácií o aktuálnom nastavení. Po prepojení stabilizátora s kamerou cez dodané káble je možné ovládať aj ostrenie, uzávierku a spúšť nahrávania.

Precízne zaostrovanie objektov

Integrovaný ovládač Front Dial umožní presné zaostrenie objektu v akejkoľvek situácii a jednoduché ovládanie jednou rukou. Technológia ActiveTrack 3.0 dokáže sledovať pohybujúci sa objekt s vysokou presnosťou pomocou zdrojového signálu z kamery (na využitie tejto funkcie je vyžadovaný systém prenosu obrazu RavenEye).


Oživte vaše zábery kreatívnymi režimami

Stabilizátor DJI RSC 2 ponúka rad kreatívnych funkcií na zachytenie dych vyrážajúcich záberov, aké svet nevidel. K dispozícii je napr. časozberný režim Timelapse, funkcia Roll 360 na zachytenie rolovacích záberov alebo režim Panorama. V režime Force Mobile môžete nakláňať a otáčať kardanový kĺb pomocou inteligentného telefónu.

DJI RSC 2 disponuje výdržou až 14 hodín


Odnímateľný grip je vybavený vstavanou LiPo 4S batériou s kapacitou 3 400 mA, ktorá disponuje maximálnou výdržou až 14 hodín. Vďaka tomu je prakticky vylúčené, že by počas nahrávania dlhších filmových záberov bolo nutné záznam prerušovať kvôli častému dobíjaniu akumulátora.

WiFi modul RavenEye

Voliteľné príslušenstvo RavenEye prenáša video vo Full HD rozlíšení a umožňuje diaľkové ovládanie parametrov fotoaparátu či technológie ActiveTrack 3.0 až na vzdialenosť 100 m s oneskorením iba 50 ms. Funkcia RavenEye rovnako v reálnom čase prenáša obraz z kamery priamo na displej vášho mobilného zariadenia s nainštalovanou aplikáciou Ronin.


DJI RSC 2 ponúka široké možnosti rozšírenia

Stabilizátor DJI RSC 2 je vybavený portami NATO a 1/4“-20 montážnymi otvormi, pomocou ktorých k zariadeniu pripojíte ďalšie voliteľné príslušenstvo, ako sú statívy, ramená, rukoväti, doplňujúce ovládacie prvky, protizávažie atď. Po prepojení stabilizátora so smartphonom alebo tabletom cez bezdrôtové Bluetooth alebo WiFi rozhranie môžete displej mobilného zariadenia používať ako externý monitor s podporou funkcie ActiveTrack 3.0.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia Fotoaparát

Vlastnosti

Hmotnosť 1 950 g
Maximálne zaťaženie 3 000 g (3 kg)
Spôsob pripevnenia 1/4" závit
Bežná výdrž batérie 14 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Obojručný držiak, Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Panoramatický režim, Časozberný režim
Kód:  CVI550a90
Produktové číslo:  CP.RN.00000121.02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06