Obnoviť stránku

DJI RS 2

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI RS 2

Stabilizátor DJI RS 2 pre majstrov v obore

Stabilizátor DJI RS 2 predstavuje bezkonkurenčné riešenie pre dynamickú kinematografiu. Každý dizajnový prvok zariadenia a jeho funkcie sú navrhnuté tak, aby poskytovali špičkovú stabilizáciu CSC a DSLR fotoaparátu pre záznam profesionálneho videa ostrého ako britva. Vďaka kvalitnej konštrukcii z uhlíkových vlákien je stabilizátor vhodný na inštaláciu zariadenia s hmotnosťou až 4,5 kg. Aj napriek robustnému dizajnu si stabilizátor DJI RS 2 zachováva nízku hmotnosť pre maximálne pohodlnú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora DJI RS 2

  • Robustná konštrukcia z uhlíkových vlákien
  • 1,4“ farebný dotykový displej
  • Profesionálne možnosti montáže
  • Jednoduchá inštalácia pomocou 1/4“- 20 montážnych otvorov a adaptéra na skrutky
  • Rukoväť vyrobená z teflónu
  • Vstavaná batéria s výdržou až 12 hodín s podporou rýchleho dobíjania
  • 4,5 kg úžitkové zaťaženie
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth 5.0
  • 3× USB-C konektor

Štandardná sada DJI RS 2 obsahuje:

  • 1× stabilizátor DJI RS 2
  • 1× BG30 Grip
  • 1× prepravné puzdro
  • 1× USB-C nabíjací kábel (40 cm)
  • 1× popruh na upevnenie objektívu
  • 1× rozšírená rukoväť/statív
  • 1× rýchloupínacia doska
  • 1× ovládacia rukoväť
  • 1× podstavec kamery
  • Ovládacie káble (USB C 30 cm, Sony Multi 30 cm, Micro-USB 30 cm, Mini-USB C 30 cm)
  • 3× popruh so suchým zipsom
  • 2× upevňovacia skrutka kamery 1/4“-20, 1× skrutka 1/4“ -20
  • 1× RSA/NATO kryt portu

Perfektne stabilizované zábery za každej situácie

DJI RS 2 disponuje inovatívnym stabilizačným algoritmom Titan, vďaka ktorému zachytíte oveľa plynulejšie zábery ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je tiež režim SuperSmooth, ktorý kompenzuje mikropohyby, zvyšuje krútiaci moment a perfektne stabilizuje aj 100mm objektívy so zoomom. So systémom 3D Focus, ktorý meria vzdialenosť medzi objektívom a zaznamenávaným objektom, dosiahnete vždy ostrého obrazu aj pri slabom osvetlení.

Robustný dizajn z uhlíkových vlákien

Monokovová konštrukcia z kvalitných uhlíkových vlákien dodáva stabilizátoru neuveriteľnú odolnosť a ľahkosť. Dvojvrstvová montážna doska je kompatibilná s väčšinou fotoaparátov. Vyváženie zariadenia môžete regulovať pomocou otočného gombíka a nechýba ani možnosť zafixovania ramien Axis Locks.

DJI RS 2 s dotykovým 1,4“ LCD displejom

Pomocou plnofarebného LCD displeja s dotykovým ovládaním môžete rýchlo nastaviť parametre a vlastnosti zariadenia. Priamo z dotykovej obrazovky takisto získate prístup k technológii ActiveTrack 3.0, ktorá sa postará o plynulé sledovanie pohybujúcich sa objektov vďaka zdrojovému signálu kamery.

Pohodlné ovládanie jednou rukou

Integrovaný predný volič umiestnený nad spúšťou umožňuje jednou rukou kontrolovať zaostrenie scény a vylepšuje funkciu ostriaceho kolieska na presnejšie zaostrenie a zoom priamo z rukoväti stabilizátora DJI RS 2.


Oživte vaše zábery kreatívnymi režimami

Stabilizátor DJI RS 2 ponúka rad kreatívnych funkcií na zachytenie dych vyrážajúcich záberov, aké svet nevidel. K dispozícii je napr. časozberný režim Timelapse, funkcia Roll 360 na zachytenie rolovacích záberov, režim Panorama alebo Časový tunel, ktorý kombinuje Roll 360 s režimom hyperlapse na vytvorenie nadprirodzenej štruktúry priestoru a času. V režime Force Mobile kamera opakuje pohyby vášho telefónu pre ešte plynulejší záber.

DJI RS 2 s podporou rýchleho nabíjania

Odnímateľný grip BG30 je vybavený vstavanou LiPo batériou s kapacitou 1 950 mA, ktorá disponuje výdržou 12 hodín. Akumulátor môžete nabíjať nezávisle od stabilizátora a vďaka funkcii rýchleho nabíjania zaistíte 2 hodiny prevádzky po iba 15 minútach dobíjania.

WiFi modul RavenEye

Voliteľné príslušenstvo RavenEye prenáša video vo Full HD rozlíšení a umožňuje diaľkové ovládanie parametrov fotoaparátu či technológie ActiveTrack 3.0 až na vzdialenosť 100 m s oneskorením iba 50 ms. Funkcia RavenEye rovnako v reálnom čase prenáša obraz z kamery priamo na displej vášho mobilného zariadenia s nainštalovanou aplikáciou Ronin.

DJI RS 2 je dodávaný s praktickým prepravným puzdrom

Na ľahké prenášanie a skladovanie stabilizátora DJI RS 2 je súčasťou sady ľahké prepravné puzdro, ktoré je odolné proti striekajúcej vode a disponuje vyhradenými priehradkami na uloženie dôležitého príslušenstva.


DJI RS 2 ponúka široké možnosti rozšírenia

Stabilizátor DJI RS 2 je vybavený dvoma RSA portami kompatibilnými s NATO a 1/4“-20 montážnymi otvormi, pomocou ktorých k zariadeniu pripojíte voliteľné príslušenstvo tretích strán pre univerzálne možnosti manipulácie a montáže. Zariadenie vďaka tomu premeníte v profesionálne riešenie na rôznorodé filmové zábery. Stabilizátor s fotoaparátom môžete napr. umiestniť na dvojitú rukoväť Twist Grip alebo zaznamenať akčné scény jeho montážou na strešný držiak automobilu.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia Fotoaparát

Vlastnosti

Hmotnosť 1 300 g
Maximálne zaťaženie 4 500 g (4,5 kg)
Spôsob pripevnenia 1/4" závit
Bežná výdrž batérie 12 h

Konektivita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Konektory Micro USB, USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Dotykový displej, Obojručný držiak
Kód:  CVI550a7a
Produktové číslo:  CP.RN.00000093.02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18