Obnoviť stránku

DJI PROFI Ronin-M diaľkový ovládač

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

DJI PROFI Ronin-M diaľkový ovládač

Diaľkový ovládač Wireless Thumb Controller priamo od výrobcu DJI je skvelé príslušenstvo, s ktorým bude ovládanie vášho držiaka so stabilizáciou DJI Profi Ronin-M jednoduchšie a intuitívnejšie, iba s jedným operátorom. Zaobstarajte zábery, ktoré bolo doposiaľ veľmi ťažké alebo nemožné zaobstarať, a využite potenciál svojho držiaka naplno.

Kľúčové vlastnosti

  • Získajte kontrolu nad pohybmi svojej kamery
  • Meňte rýchlosť, smer mierenia či vykonávajte rôzne nastavenia priamo na displeji
  • Ľahké upevnenie na držiak či iné zariadenie, dosah až 60 m
  • Výdrž na batériu až 18 hodín
  • Ovládač je určený pre držiak DJI Profi Ronin-M

Skvelý nástroj pre tie najlepšie zábery

S ovládačom budete mať všetko na dosah palca, jedným pohybom prsta zmeníte nastavenia, rýchlosť či smer mierenia kamery. Prevádzajte zmeny pohybu kamery aj pokročilé nastavenia vrátane kalibrácie alebo nastavenia kanálu. Všetko sa zobrazuje na OLED displeji a poteší výdrž na batériu až 18 hodín, takže bude s vami držať krok celý deň. Ovládač vďaka šikovnému systému jednoducho pripevníte na držiak či iné zariadenia bez nutnosti ďalšieho náradia. Vďaka dosahu až 60 metrov zaobstaráte tie najluxusnejšie zábery.

Kód:  CVI550b
Produktové číslo:  DJIRON05-02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03