Obnoviť stránku

DJI PROFI Ronin-M

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

DJI PROFI Ronin-M

Držiak DJI PROFI Ronin-M predstavuje generačný skok v technológii stabilizácie kamery. Obsahuje vlastné senzory a výkonné motory, ktoré pomocou pokročilých algoritmov zabezpečia prvotriednu presnosť. Vaše zábery napríklad pri športe tak budú hladké a bez otrasov. To všetko z neho robí skvelú voľbou nielen pre filmových profesionálov. Dokúpiť si k nemu môžete diaľkový ovládač, s ktorým získate kontrolu nad pohybmi kamery.

Kľúčové vlastnosti

  • Stojan je určený nielen filmovým profesionálom
  • Vybavený je senzormi a výkonnými motormi
  • Zabezpečí perfektne hladký obraz bez otrasov
  • 3 režimy použitia
  • Automatická konfigurácia
  • Kompatibilný s mnohými zariadeniami

Pripravený behom okamihu

Držiak DJI PROFI Ronin-M je určený pre menšie kamery je kompaktný a ľahký iba 2,3 kg. Jednoducho ho držte v rukách a vytvárajte plynulé stabilné zábery. Extrémne presné senzory a pokročilé algoritmy vytvárajú systém, ktorý ponúka precízne ovládanie uhlov natočenia v rozsahu + -0.02°. Výsledkom je špičková technológia svetovej triedy a vytváranie jedinečných záberov.

Pokročilá stabilizácia

S držiakom PROFI Ronin-M zaobstaráte dlhé zábery bez nutnosti prerušenia. Prepínajte medzi 3 režimami - v podvese, vzpriamený a aktovka - bez úpravy nastavenia. Technológia SmoothTrack pretvára všetko do hladkých pohybov kamery, nehľadiac na to, ako razantne sa pohybujete. Ľahko si pritom nastavíte úroveň stability. Pri natáčaní v interiéroch oceníte tichý režim. S držiakom môžete fungovať celý deň. Súčasťou je vymeniteľný akumulátor s kapacitou 1580 mAh, ktorý vydrží zhruba 3 hodiny. Je kompaktný, takže ľahko so sebou vezmete náhradný. Flexibilitu podtrhuje možnosť použitia aplikácie DJI Assistant pre iOS a Android, cez ktorú možno vykonávať množstvo nastavení.

Flexibilná konštrukcia

Ronin-M zložíte behom chvíľky a natáčať môžete začať do 5 minút. Po upevnení kamery stačí iba stlačiť tlačidlo na vykonanie stabilizácie bez toho budete potrebovať ďalšie nástroje. Pri cestovaní oceníte jeho ľahkú rozebratelnost. Robustná konštrukcia z horčíka prináša záruku pevnosti bez navýšenia hmotnosti. Držiak pritom nie je prispôsobený pre žiadnu konkrétnu kameru. Je stavaný tak, aby niesol čokoľvek od malého kompaktu štandardu Micro-Four-Thirds, až po ťažšie systémy ako je Red Epic.

Doplňujúce informácie

3 režimy
V podvese
Vzpriamený
Aktovka

Pripojenie
bluetooth
USB
2,4 GHz prijímač

Ďalšie vlastnosti
Teplotný senzor
Pokročilý 32-bitový DSP procesor

 
Kód:  CVI550
Produktové číslo:  DJIRON06
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07