Obnoviť stránku

DJI Pocket 2

4,7 14 hodnotení
259,90 €

DJI Pocket 2

Vrecková kamera so stabilizáciou DJI Pocket 2

Čarovné zábery vo vašej ruke

Zaznamenajte neopakovateľné okamihy jednou rukou na ostrých fotografiách a plynulých videách s kompaktnou videokamerou DJI Pocket 2. Akčnú kameru môžete nosiť všade so sebou – zmestí sa ľahko do vrecka a je behom sekundy pripravená na nahrávanie. Využite rad kreatívnych funkcií a nástrojov, ktoré vám s kamerou DJI Pocket 2 pomôžu ľahko vytvárať dokonale komponované zábery v najvyššej kvalite.



DJI Pocket 2 so špičkovými technickými parametrami

Vrecková kamera DJI Pocket 2 je vybavená fotoaparátom so špičkovým rozlíšením 64 MPx a umožní robiť HDR video v 4K/60 fps kvalite. Pracuje s rozdelenými úrovňami expozície a vrství obraz tak, že vznikajú ostré a realistické zábery. S využitím 8-násobného zoomu dostanete do svojich snímok aj tie najmenšie detaily. Kamera na natáčanie DJI Pocket 2 je vybavená 3-osým stabilizátorom závesu, ktorý umožní zabezpečiť dokonale plynulý a ostrý obraz pri snímaní pohyblivých objektov.


Pôsobivé a technicky dokonalé zábery s DJI Pocket 2

Získajte pôsobivé širokouhlé zábery so 180° panoramatickým režimom, alebo poskladajte veľký obrázok z deviatich snímok s panorámou 3 × 3. Cestujte s videokamerou DJI Pocket 2 časom a premeňte hodiny na sekundy natáčaním dych vyrážajúcich časozberných videí. Funkcia Active Track 3.0 udrží snímaný predmet automaticky v strede záberu, aj keď sa pohybuje.


Kreatívne oživenie vašich príbehov

Niekoľkými kliknutiami vytvoríte s kamerou na natáčanie DJI Pocket 2 krátke, pôsobivé filmové príbehy s využitím šablóny v Story móde. Vďaka umelej inteligencii dokáže videokamera DJI Pocket 2 skombinovať vaše videoklipy s prechodmi a obľúbenou hudbou.

Pôsobivý priestorový zvuk

Priestorový zvuk je na kamere DJI Pocket 2 tvorený štyrmi mikrofónmi a technológiou DJI Matrix Stereo, ktorá zaznamená aj tie najmenšie zvukové detaily, takže pri počúvaní zažijete všetko znovu ako v reáli. Zvuk je prijímaný vždy zo strany, na ktorú mieri kamera na natáčanie DJI Pocket 2. Počas približovania objektu sa zvuk automaticky zosilňuje.

Aplikácia DJI Mimo

Pre všetkých používateľov kamery DJI Pocket 2, ktorí chcú upravovať urobené zábery na profesionálnej úrovni, je k dispozícii mobilná aplikácia DJI Mimo, ktorá umožňuje pomocou šablón, filtrov, hudby a vodoznakov pretvoriť video podľa vašej fantázie. V režime Story z vašich nahrávok vytvoríte pútavé videoklipy v profesionálnej kvalite.

Voliteľné príslušenstvo

Kompaktná kamera DJI Pocket 2 disponuje RSA/NATO portmi, 1/4“ – 20 montážnymi otvormi a USB-C rozhraním na pripojenie ďalšieho voliteľného príslušenstva, ktoré rozšíri možnosti vašej kreativity. V ponuke nájdete rôzne typy statívov, vodotesné puzdro, bezdrôtový mikrofón, predlžovaciu tyč, objektívy, filtre a pod.


Parametre a špecifikácia

Hlavný

Rozlíšenie snímača 64 Mpx
Optický zoom 8 ×

Typ a funkcie

Stabilizácia obrazu Elektronická
Typ Rodinné, Outdoor
Funkcie Optická stabilizácia obrazu

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované formáty JPEG , BMP
Podporované video formáty AVI, H.264, MP4, WMV, MPEG
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Výstupy

Audio/Video USB-C

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,12 kg
Šírka 3,81 cm
Výška 12,47 cm
Hĺbka 3 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  CVI549a70
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.OS.00000146.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13