Obnoviť stránku

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition + DJI Goggles

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition + DJI Goggles

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 Pro je vybavená pevným skeletom zo zliatin titánu a horčíka, ktorý zvyšuje tuhosť, minimalizuje vibrácie a znižuje hmotnosť celého zariadenia. Pýši sa tiež štyrmi motormi, vďaka ktorým sa môže DJI Phantom 4 Pro pochváliť mimoriadne stabilnou vzdušnou manipuláciou aj pri menej priaznivých letových podmienkach. Na jedno nabitie dokáže lietať až 28 minút. V ideálnych podmienkach môžete dosiahnuť rýchlosť letu až 72 km/h a diaľkové ovládanie má dosah až 7 km. Vďaka niekoľkým letovým režimom si budete môcť prispôsobiť let presne podľa svojich predstáv.


Kľúčové vlastnosti DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

  • 4K kamera s 1" snímačom a 3-osovou stabilizáciou
  • Inteligentný systém vyhýbania sa prekážkam
  • Letové režimy
  • Doba letu až 29 minút
  • Mobilná aplikácia DJI GO
  • Diaľkový ovládač so zabudovaným displejom a výdržou až 5 hodín
  • 3D okuliare DJI Goggles
  • Transportný box súčasťou balenia

Nová kamera

Nová kamera

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 Pro je vybavená 4K kamerou s 1" CMOS snímačom s rozlíšením 20 Mpx. Navyše ide o prvú kameru s mechanickou uzávierkou, čo má za následok odstránenie skreslenia „rolling shutter“ (vzniká napr. pri rýchlom lete).
Svojím výkonom je porovnateľná s klasickými kamerami. Videá možno ukladať s dátovým tokom 100 Mb/s v dvojitom kódovaní:

  • H.264 4K pri 60 fps
  • H.265 4K pri 30 fps
Vyhýbanie sa prekážkam

Vyhýbanie sa prekážkam

Ucelený systém senzorov registruje prekážky celkom v piatich smeroch. V prípade detekcie prekážky sa dokáže vyhnúť v štyroch smeroch.
O vyhýbanie sa prekážkam sa stará inteligentný systém FlightAutonomy doplnený o obrazové stereo senzory s vysokým rozlíšením v zadnej časti kvadrokoptéry. Ďalších pár snímačov sa nachádza v prednej časti a okrem toho disponuje ešte infračervenými snímačmi, ktoré detegujú prekážky po stranách. Pilot sa tak môže plne sústrediť na natáčanie videa.

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

Inteligentný diaľkový ovládač

Vylepšený ovládač disponuje systémom LightBridge pre prenos HD obrazu s podporou prenosovej frekvencie 5,8 GHz a 2,4 GHz, vďaka čomu sa minimalizuje riziko rušenia prenosu signálu. Po zapnutí DJI Phantom 4 Pro je automaticky zhodnotená úroveň okolitého rušenia a na základe toho zvolí prenosovú frekvenciu. Aj vďaka tejto funkcii možno v ideálnych podmienkach dosiahnuť prenos videa až na vzdialenosť 7 km.
Integrovaný HDMI port, slot pre microSD kartu, mikrofón, reproduktor a WiFi pripojenie umožňuje editáciu fotografií pomocou aplikácie DJI GO. Výdrž akumulátora v ovládači je približne 5 hodín.


Letové režimy

  • Draw – nakreslite trasu na obrazovke a DJI Phantom 4 Pro poletí presne podľa zadaného smeru. 
  • ActiveTrack – kvadrokoptéra automaticky rozozná predmety, ktoré nasleduje, vďaka čomu možno vytvoriť komplexné zábery. Algoritmus dokáže rozoznať viac predmetov a upraví dynamiku tak, aby sa dosiahol plynulý záber.
  • TapFly – jednoduchým poklepaním kdekoľvek na obrazovku určíte, kam zariadenie poletí s automatickým vyhýbaním sa prekážkam.
  • Return to Home – „návrat domov“, vylepšený režim automaticky vyberie najvhodnejšiu trasu pre návrat podľa okolitých podmienok. Vďaka GPS a záznamu trasy sa dokáže vrátiť aj pri výpadku signálu.
  • Režim gest – pomocou jednoduchých gest možno zhotovovať selfie bez diaľkového ovládania. Stačí zdvihnúť ruky, kamera toto gesto rozozná a uzamkne kameru na danú osobu. Potom už stačí roztiahnuť ruky, čím aktivujete 3-sekundovú samospúšť.

Zažite tretí rozmer vo virtuálnej realite s 3D okuliarmi DJI Goggles

DJI DJI Phantom 4 Pro je inteligentný kamerový dron, ktorý vyhotovuje z vtáčej perspektívy úchvatné zábery. Firma DJI sa však rozhodla pokoriť dvojrozmerný svet a rozšíriť jeho hranice o tretí rozmer. To sa jej podarilo s okuliarmi pre virtuálnu realitu DJI Goggles, ktoré vám sprostredkujú všetko, čo zachytí oko kamery drona DJI Phantom 4 Pro, takže si budete pripadať ako by ste to boli vy, kto lieta vzduchom, a nie váš dron.


Unikátny obraz vo Full HD na dlhú vzdialenosť

Do okuliarov DJI Goggles pre model DJI Phantom 4 Pro vám v reálnom čase bude dron zasielať video pomocou technológie OcuSync. Vďaka nej môžete s MAVIC odletieť na jeho maximálnu doletovú vzdialenosť bez toho, aby ste prišli o jediný záber. O zobrazenie obrazu vo Full HD rozlíšení sa postará dvojica obrazoviek s rozlíšením 1 920 × 1 080, pričom sklenená optika ponúka 85-stupňový pozorovací uhol. Vymaňte sa spod vplyvu gravitácie a vzneste sa do vzduchu, kde si užijete veľa adrenalínovej zábavy.


DJI GO

Pre bezproblémové lietanie a natáčanie videí budete nevyhnutne potrebovať mobilnú aplikáciu DJI GO. Ponúka živý náhľad, rôzne údaje o lete a ďalšie pokročilé nastavenia. Ďalej sprístupňuje aj manuálne nastavenie kamery, ISO, clony, rýchlosti uzávierky a mnoho ďalších. Pomocou DJI GO možno ľahko videá a snímky upravovať a následne prezentovať na sociálnych sieťach. Dokonca umožňuje aj živý prenos. Táto aplikácia je tiež dostupná v monitore DJI Crystalsky.


Obsah balenia

  • Phantom 4 Pro
  • 3D okuliare DJI Goggles
  • Diaľkové ovládanie so zabudovaným 5,5" displejom
  • Vrtule (4 páry)
  • Akumulátor do modelu
  • Nabíjačka
  • Micro USB kábel
  • MicroSD karta (16 GB)
  • Prepravný box
  • Manuál (CZ)

Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia

Let

Ovládanie Ovládačom, Mobilom
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok, Autonómny let, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami

Kamera

Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos

Pamäť

Max. veľkosť SD karty 128 GB

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Typ batérie ovládača Li-Ion
Počet batérií v ovládači 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 1 388 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača
Kód:  CVI515f1
Produktové číslo:  DJI0425CG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18