Obnoviť stránku

DJI Phantom 4 + batéria navyše

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 4 + batéria navyše

DJI Phantom 4 + baterie

Horčíková konštrukcia

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 je vybavená pevným horčíkovým základom, ktorý zvyšuje tuhosť a minimalizuje vibrácie a hmotnosť samotného zariadenia. Štyri motory umožňujú stabilnú vzdušnú manipuláciu aj za menej priaznivých letových podmienok.

DJI Phantom 4 + baterie

Rôzne letové režimy

Phantom 4 je vybavený letovými režimami, aby vyhovoval vašim rôznorodým potrebám. V režime Position môžete využiť satelitné a vizuálne polohovanie. Športový režim pridáva zvýšenú obratnosť a rýchlosť (až 72 km/h) a režim Atti zaisťuje stabilitu a udržiava výšku.

DJI Phantom 4 + baterie

Dlhá doba letu

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 dokáže na jedno nabitý lietať až 28 minút. Kvadrokoptéru môžete bezpečne ovládať do vzdialenosti 5 km. Online náhľad v reálnom čase môžete sledovať v kvalite 720p.


DJI Phantom 4 + baterie

Vyhotovuje 4K video

Na snímanie nezvyčajne kvalitných videí a fotografií slúži kvadrokoptére Ultra HD 4K kamera s šošovkou, ktorá disponuje 94° zorným poľom. Tá umožňuje zachytiť kryštalicky čisté neskreslené zábery s vysokým rozlíšením a živými, maximálne autentickými farbami.

DJI Phantom 4 + baterie

Pohodlná úprava fotografií

K dispozícii máte celkom 10 farebných profilov. Možnosť úprav je nevyhnutná na dosiahnutie profesionálnej fotografie. Z tohto dôvodu sa Phantom 4 pýši 12 megapixelovými fotografiami, ďalej podporou Adobe DNG RAW a profilmi pre objektív, ktoré sú zabudované priamo do Adobe Lightroom a Photoshop.

DJI Phantom 4 + baterie

Inteligentné senzory

Kamera Phantomu 4 je vybavená najnovším systémom stabilizácie obrazu. Využíva špeciálne navrhnutý rám, ktorý poskytuje lepšie možnosti stabilizácie. Jeho pohyby sú riadené samostatnou riadiacou jednotkou, ktorá je v neustálom spojení s inerciálnym meracím systémom zavesenia aj riadiacou letovou jednotkou Phantomu 4.


DJI Phantom 4 + baterie

Presné určenie polohy

Funkcia Smart Return Home v súčinnosti so systémami GPS alebo GLONASS na ceste späť detekuje prekážky, ktorým sa prípadne vyhne, aby bezpečne priletel späť za vami.

DJI Phantom 4 + baterie

Detekuje prekážky

Pomocou senzorových technológií dokáže kvadrokoptéra Phantom 4 analyzovať rýchlosť letu a objekty pred sebou, a tak sa dokáže vyhnúť prekážkam, s ktorými sa budete stretávať.

DJI Phantom 4 + baterie

Inteligentný diaľkový ovládač

DJI Phantom 4 sa ovláda diaľkovým ovládačom s množstvom praktických vlastností. Skvele sadne do ruky a je vybavený tlačidlami na nahrávanie videí, snímanie fotografií alebo nastavenie expozície.


DJI Phantom 4 + baterie

DJI GO

DJI GO je všetko čo potrebujete na lietanie, tvorbu, zdieľanie a pripojenie. Je kompatibilný so sériami Phantom, Inspire, Osmo a ďalšími.

 

DJI Phantom 4 + baterie

Podpora SDK

Phantom 4 je kompatibilný s DJI SDK, čo umožňuje prístup k ďalším senzorom a ponúka väčšiu kontrolu pre vývojárov, aby mohli vytvárať aplikácie a nové vzrušujúce funkcie.

DJI Phantom 4 + baterie

Nový systém upevnenia

Nový systém upevnenia vrtúľ Phantomu 4 umožňuje nasadenie všetkých vrtúľ rýchlejšie a bezpečnejšie. Namiesto skrutkovania každej vrtule stačí jednoducho pritlačiť vrtuľu k motoru, otočiť a uvoľniť.

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom

Hmotnosť

Hmotnosť 1 380 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  CVI515b
Produktové číslo:  DJI0420PACK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06