Obnoviť stránku

DJI Phantom 3 SE

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 3 SE


Snímajte profesionálne zábery dych berúcich prírodných scenérií a zvečňujte ich prostredníctvom vysoko kvalitných videí a fotografií! S revolučnou kvadrokoptérou DJI Phantom 3 SE a videoprenosovou súpravou zdokumentujete nevídané výjavy z výšky a uhlov, o akých sa doteraz nikomu nesnívalo. 


Dron DJI Phantom 3 SE z ptačí perspektivy
 

Zásadné novinky dronu DJI Phantom 3 SE

  • Kamera 4K s trojosovým závesom
  • GPS systém pre určenie presnej polohy kvadrokoptéry
  • Downward Vision Positioning modul - meranie rýchlosti a nadmorskej výšky pre stabilný let
  • Intuitívny ovládač s vysokým dosahom a radom praktických funkcií
  • Android a iOS aplikácie pre jednoduchšie ovládanie

Bezpečné manévrovanie s dronom

DJI Phantom 3 SE riadi miniatúrny "živý" počítač, ktorý dronu na základe analýzy rýchlosti letu a dát, získaných pomocou automatických senzorov, pomáha prekonať všetky prekážky, s ktorými sa pri svojej práci musia potýkať profesionálni kameramani a fotografi. Prístroj je vyrobený z ľahkého, hoci vysoko odolného plastu a disponuje štyrmi na sebe nezávislými motormi, ktoré vám umožnia stabilnú vzdušnú manipuláciu aj za menej priaznivých letových podmienok.


Dokonalé zábery z rôznych uhlov

Ku snímaniu kvalitných videí a fotografií kvadrokoptére slúži 4K kamera so šošovkou, disponujúca 94° zorným poľom. Tá umožňuje zachytiť kryštalicky čisté neskreslené zábery s vysokým rozlíšením a živými, autentickými farbami.

K nahrávaniu videí so snímkovou frekvenciou až 30 fps a robeniu fotiek výborne pomáha trojosí záves, ktorý umožňuje vyššiu variabilitu uhlov sklonu pri zachovaní maximálnej stability dronu.

Dron DJI Phantom 3 SE s kamerou
 

Zaoberajte sa s Phantom 3 SE len tým najdôležitejším

Funkcia Vision Positioning pomocou senzorov na spodku kvadrokoptéry najprv detailne zmapuje terén pod sebou a na základe následnej analýzy adekvátne prístroju prispôsobí letovú rýchlosť. To vášmu letu prepožičia ešte väčšiu bezpečnosť, takže sa môžete sústrediť výhradne na tú najdôležitejšiu činnosť: natáčanie a fotenie.


Dálkový ovladač dronu DJI Phantom 3 SE
 

Diaľkový ovládač, ktorý myslí na všetko

DJI Phantom 3 Standard sa ovláda pomocou intuitívneho diaľkového ovládača, ktorý disponuje širokou paletou výhod; okrem ergonomickej rukoväte je vybavený tlačidlami pre nahrávanie videí alebo fotografovaní. 

Aby ste mali 100 % záruku, že sa k vám dron vždy spoľahlivo vráti, je opatrený funkciou "Return Home". Tá vďaka GPS systému s milimetrovou presnosťou vypočíta miesto vzletu a kvadrokoptéru na neho bezpečne navedie v prípade, že sa vzdiali mimo dosahu ovládača alebo akonáhle prístroju začne dochádzať batéria, na čo vás upozorní svetelný indikátor.


Praktická aplikácia DJI Pilot

Vynikajúcim bonusom, ktorý sprístupňuje maximálne pohodlie pri používaní kvadrokoptéry, je ovládanie pomocou špeciálnej aplikácie DJI pilot, zadarmo prístupné pre tablety a inteligentné telefóny s operačným systémom Android alebo iOS. S ich pomocou môžete manuálne nastavovať parametre kamery, automaticky vzlietať a pristávať, a dopriať si online náhľad v reálnom čase a kvalite 720p, ktorý môžete okamžite streamovať na YouTube vďaka funkcii DJI LightBridge.

Nasnímaný materiál následne upravíte pomocou šikovného editora Direktor, ktorý vám pomôže vytvoriť video montáž a vaše zábery obohatí hudbou, ktorá im navyše vtlačí úplne špecifickú atmosféru. Zďaleka nie jedinou čerešničkou je simulátor pre maximálne vypilovanie vašej manévrovacej techniky, súprava užívateľských manuálov s užitočnými tipmi a trikmi a tiež letový denník, v ktorom nájdete prehľad uskutočnených letov, vrátane ich trvania alebo vytvorených fotiek a videí.


Obsah balenia:
Phantom 3 SE
3-osý záves so 4K kamerou
Vysielač
1× pohonný akumulátor 4 480 mAh
4× súprava vrtulí
Sieťový nabíjač pre pohonnú batériu a vysielač
Drobné príslušenstvo
Manuál

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia

Let

Ovládanie Ovládačom, Mobilom
Letové funkcie GPS, Autopristátie, Autoštart

Kamera

Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Typ batérie ovládača Li-pol
Počet batérií v ovládači 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 1 236 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron
Kód:  CVI512r
Produktové číslo:  DJI0332
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09