Obnoviť stránku

DJI Phantom 3 Advanced

4,9 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 3 Advanced


Snímajte profesionálne zábery dychberúcich prírodných scenérií a zväčňujte ich prostredníctvom vysokokvalitných videí a fotografií! S revolučnou kvadrokoptérou DJI Phantom 3 Advanced s videoprenosovou súpravou zdokumentujete nevídané výjavy z výšky a uhlov o akých sa doteraz nikomu nesnívalo. Drone DJI Phantom 3 môžete pohodlne ovládať až na vzdialenosť 5 km. Digitálny prenos obrazu prebieha prostredníctvom prenosovej technológie LightBridge, ktorá zaručuje kvalitný obraz v rozlíšení 720p pri 30 fps.


DJI Phantom 3 Advanced
 

Zásadné vychytávky

  • 12 Mpx 2,7K kamera s trojosovým závesom
  • Vysokostabilný let
  • GPS systém pre určenie presnej polohy kvadrokoptéry
  • Automatická regulácia rýchlosti a mapovanie terénu pomocou inteligentných senzorov
  • Intuitívny ovládač s vysokým dosahom a radom praktických funkcií
  • Android a iOS aplikácia pre jednoduchšie, efektívnejšie a pohodlnejšie ovládanie

Bezpečné manévrovanie

DJI Phantom 3 Advanced je riadený miniatúrnym „živým“ počítačom, ktorý na základe analýzy rýchlosti letu a dát, získaných pomocou automatických senzorov, pomáha dronu prekonať všetky prekážky, s ktorými sa počas svojej práce musia vysporiadať profesionálni kameramani a fotografi. Prístroj je vyrobený z ľahkého, vysokoodolného plastu a disponuje štyrmi na sebe nezávislými motormi, ktoré vám umožnia stabilnú vzdušnú manipuláciu aj v menej priaznivých letových podmienkach. K presnému určeniu polohy dronu Phantom 3 slúžia moduly GPS a GLONASS. Ak je signál GPS príliš slabý, polohu dronu lokalizuje modul GLONASS. Ultrazvukové senzory sú schopné vo vnútorných priestoroch nastaviť presnú polohu dronu.

Dokonalé zábery z rôznych uhlov

Kvadrokoptére ku snímaniu nevídaných kvalitných videí a fotografií slúži 2,7K (2 704 × 1 520) kamera so šošovkou, disponujúcou 94° zorným poľom. Tá umožňuje zachytiť kryštalicky čisté neskreslené zábery s vysokým rozlíšením a živými, maximálne autentickými farbami.

Nahrávaniu videí so snímkovou frekvenciou až 30 fps a vyhotovovaniu 12 megapixelových fotiek výborne pomáha trojosový záves, ktorý umožňuje vyššiu variabilitu uhlov sklonu so zachovaním maximálnej stability dronu. Doprajte si úplne jedinečné a neopozerané zábery s vynikajúcou ostrosťou, o ktorých sa vám až doteraz mohlo iba snívať!

 DJI Phantom 3 Advanced
 

Zaoberajte sa len tým najdôležitejším

Funkcia Vision Positioning pomocou senzorov na spodku kvadrokoptéry najprv detailne zmapuje terén pod sebou a na základe následnej analýzy adekvátne prispôsobí prístroju letovú rýchlosť. To vášmu letu prepožičia ešte väčšiu bezpečnosť, takže sa môžete sústrediť výhradne na tú najdôležitejšiu činnosť: získavanie záberov.

DJI Phantom 3 Advanced
 

Ovládač, ktorý myslí na všetko

DJI Phantom 3 Advanced sa ovláda pomocou intuitívneho diaľkového ovládača, ktorý disponuje širokou paletou výhod; okrem ergonomickej rukoväte je vybavený tlačidlami pre nahrávanie videí, tvorenie fotografií alebo nastavenie expozície. Tieto nastavenia môžete s veľkým dosahom ovládača aplikovať na vzdialenosť až 2 km.

Aby ste mali 100 % záruku, že sa k vám dron vždy spoľahlivo vráti, je diaľkový ovládač vybavený tlačidlom s funkciou „Return Home“. Tá v súčinnosti s vylepšeným GPS systémom s milimetrovou presnosťou vypočíta miesto vzletu a kvadrokoptéru na neho bezpečne navedie v prípade, že sa vzdiali mimo dosahu ovládača alebo hneď ako prístroju začne dochádzať batéria. Na túto skutočnosť vás spoľahlivo upozorní svetelný indikátor.

Praktická komfortná aplikácia

Vynikajúcim bonusom, ktorý sprístupňuje maximálne pohodlie počas používania kvadrokoptéry, je ovládanie pomocou špeciálnej aplikácie DJI pilot. Je zadarmo prístupná pre tablety a inteligentné telefóny s operačným systémom Android alebo iOS. S jej pomocou môžete manuálne nastavovať parametre kamery, automaticky vzlietať a pristávať, a dopriať si online náhľad v reálnom čase a kvalite 720p, ktorý môžete okamžite streamovať na YouTube pomocou funkcie DJI LightBridge.

Nasnímaný materiál následne upravíte pomocou šikovného editora Direktor, ktorý vám pomôže vytvoriť skutočne dychberúcu videomontáž a vaše zábery obohatí hudbou, ktorá im navyše dodá úplne špecifickú atmosféru. Zďaleka nie jedinou čerešničkou je simulátor pre maximálne vypilovanie vašej manévrovacej techniky, súprava používateľských manuálov s užitočnými tipmi a trikmi a tiež letový denník, v ktorom nájdete prehľad uskutočnených letov, vrátane ich trvania alebo vytvorených fotiek a videí.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia

Let

Ovládanie Ovládačom, Mobilom
Letové funkcie GPS, Autopristátie, Autoštart

Kamera

Max. rozlíšenie videa 2.7K (2704 × 1520)
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos

Pamäť

Max. veľkosť SD karty 64 GB

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Typ batérie ovládača Li-pol
Počet batérií v ovládači 1 ks, 4 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 1 280 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača

Pokročilé

Špeciálne funkcie Autoštart, Online prenos, Autopristátie, Stabilizácia obrazu
Maximálna rýchlosť 57,6 km/h
Dosah prenosu 2 000 m

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria, Diaľkový ovládač, Model
Kód:  CVI513
Produktové číslo:  CP.PT.000138
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08