Obnoviť stránku

DJI Osmo Pocket 3

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
539 €

DJI Osmo Pocket 3

Prebuďte svoje zážitky k životu vďaka 1″ vreckovej kamere CMOS s gimbalom

Zaznamenajte neopakovateľné okamihy jednou rukou na ostrých fotografiách a plynulých videách s kompaktnou kamerou DJI Osmo Pocket 3. Akčnú kameru môžete nosiť všade so sebou – zmestí sa ľahko do vrecka a v priebehu sekundy je pripravená na nahrávanie. Využite množstvo kreatívnych funkcií a nástrojov, ktoré vám s kamerou DJI Osmo Pocket 3 pomôžu ľahko vytvárať dokonale komponované zábery v najvyššej kvalite. Akčnákamera je vybavená 1-palcovým snímačom CMOS a vďaka 2-palcovému otočnému dotykovému displeju bude ovládanie hračka. Vylepšená trojosová mechanická stabilizácia sa postará o nechvejúce sa zábery. Tie môžete robiť pokojne aj 116 minút pri 4 K/120 FPS vďaka vylepšenej batérii.

Kamera DJI Osmo Pocket 3 disponuje kvalitným 1-palcovým snímačom

Aj napriek kompaktným rozmerom ponúka akčná kamera DJI Osmo Pocket 3 skvelý výkon. Použitý 1-palcový snímač CMOS zachytí plné detaily svetiel a tieňov. Optický výkon snímača zaistí vysokú kvalitu obrazu aj pri slabom osvetlení alebo v noci, čisto a s autentickými farbami. Kamera DJI Osmo Pocket 3 si poradí so zábermi slow-mo-pro so 4 K/120 fps[1] efektmi, vďaka čomu zachytíte dynamické zábery plnéplynulých detailov. Kamera dokáže automaticky vylepšiť expozíciu pre rôzne odtiene pleti, aby bol zaistený vždy ten najlepší obraz. Kamera DJI Osmo Pocket 3 ponúka podporu potrebných farebných režimov na zachytenie profesionálnych záberov:

  • 10-bitový D-Log M — pomocou farebného režimu D-Log M zvládne akčná kamera DJI Osmo Pocket 3 zachytiť až miliardu farieb. Mimoriadne vysoký dynamický kontrast dodá každému záberu viac detailov. Akčná kamera vie verne zachytiť aj jemné gradácie farieb.
  • HLG HDR — akčná kamera DJI Osmo Pocket 3 podporuje 10-bitový záznam videa HLG. Vďaka nemu sa môžete tešiť na vyšší dynamický rozsah na zariadeniach s podporou HDR.

Kamera sa ľahko používa a ponúka inteligentné funkcie

S 2-palcovou otočnou dotykovou obrazovkou budete mať ovládanie funkcií kamery DJI Osmo Pocket 3 doslova na dosah ruky. Otočením zahájite fotografovanie a ľahkým klepnutím na displej OLED sa dostanete k úpravám parametrov a ďalším funkciám. Pomocou pixelového rýchleho ostrenia ľahko udržíte aj veľmi rýchlo sa pohybujúce objekty stabilne, v strede záujmu. Kamera DJI Osmo Pocket 3 má trojosovú mechanickústabilizáciu obrazu, vďaka čomu zostane obraz kamery stabilný aj pri dynamických pohyboch. Funkcia ActiveTrack 6.0 ponúka hneď niekoľko režimov sledovania, funkciu automatického rozpoznávania tváre aj dynamické snímanie. Prostredníctvom aplikácie DJI Mimo si môžete stiahnuť šablóny na automatické skrášlenie Glamou Effects 2.0.

  • Režim automatickej detekcie tváre — sledované objekty budú vždy pevne v strede záberu
  • Režim dynamického rámovania — pomocou zabudovanej kompozície zlatej špirály je možné pohyb akčnej kamery zamerať na objekt a získať pôsobivejšie zábery
  • Základný režim — Dvojitým kliknutím na objekt spustíte základné sledovanie, kedy daný objekt bude stabilne v zábere aj pri pohybe kamerou DJI Osmo Pocket 3

Zvuk na špičkovej úrovni a dlhá výdrž batérie

Akčná kamera je osadená sústavou troch výkonných mikrofónov, ktoré vedia účinne redukovať okolitý hluk vetra a zaznamenať všesmerový stereo zvuk. Aj v hlučnom prostredí vie kamera DJI Osmo Pocket 3 lokalizovať zdroj zvuku a zamerať sa naň. Kamera podporuje aj audio protokol USB Audio, s ktorým ľahko a rýchlo pripojíte externé mikrofóny či monitorovacie slúchadlá. Ku kamere DJI Osmo Pocket 3 môžetepripojiť mikrofón DJI Mic 2 a spustiť nahrávanie zvuku pokojne aj pre dve osoby. Zabudovaný modul wifi/bluetooth umožňuje pripojenie dvoch vysielačov DJI Mic 2. Vďaka tomu je akčná kamera skvelým pomocníkom aj pri tvorbe vlogov, živých vstupoch aj rozhovoroch. Ďalšou veľkou výhodou kamery DJI Osmo Pocket 3 je jej výdrž. Na plné nabitie zvládne nahrávať záznam v rozlíšení 4 K/60 snímok za sekundu až 116minút. Na 80 % kapacitu batérie nabijete akčnú kameru už za 16 minút[2].

Kamera DJI Osmo Pocket 3 je tvorivý spoločník na každú príležitosť

Kompaktná akčná kamera DJI Osmo Pocket 3 ponúka širokú škálu kreatívnych režimov a funkcií pre tvorbu. Využiť je možné napríklad funkcie SpinShot, Motionlapse, Panorama, Digitálny zoom a veľa ďalších funkcií. To všetko len pár kliknutiami. Pre svoje flexibilné možnosti použitia je kamera DJI Osmo Pocket 3 skvelým spoločníkom, nech už sa vydáte kamkoľvek. Kameru je možné použiť aj na živé vysielanie alebo ako webovúkameru. Zabudovaná funkcia časového kódu uľahčí efektívnu postprodukciu.

  • SpinShot — Jednou rukou zvládnete plynulé pohyby kamery DJI Osmo Pocket 3 o 180°.
  • Motionlapse — S akčnou kamerou môžete zachytiť tok času. Či už ide o ruch veľkomesta alebo východ slnka.
  • Digitálny zoom — Kamera DJI Osmo Pocket 3 disponuje štvornásobným digitálnym zoomom na priblíženie záberov.
  • Panoráma — Zachytíte kompletnú scenériu plnú detailov.
  • Živý prenos — Akčná kamera DJI Osmo podporuje živé vysielanie vo vysokom rozlíšení. Môžete tak zdieľať s ostatnými to, čo zažívate na vlastnej koži.
  • Webová kamera — Používajte kameru DJI Osmo Pocket 3 na online schôdzky, videohovory a ďalšie scenáre. To všetko s detailným zobrazením a čistým zvukom.
  • Časový kód — Umožňuje efektívnu synchronizáciu zhotovených záberov rôznymi kamerami.

Sprievodná aplikácia LightCut

Stiahnite si aplikáciu LightCut do smartfónu a využite nové kreatívne možnosti. Napríklad s funkciou One-Tap Edit nemusíte v priebehu procesu sťahovať všetky zábery, vďaka čomu budete šetriť miesto na úložisku smartfónu. S efektom One-Tap Edit Tilt-Shift aplikácia inteligentne vyberá klipy na základe kompozície a priraďuje vyhovujúcu šablónu a zvukové efekty. Tým ľahko a rýchlo vytvoríte pôsobivé videá. Vybraťsi tiež môžete z bohatej ponuky šablón na vlogy, cestovanie, večierky, rodinné aktivity, domáce zvieratá, jedlo, každodenný život a pod.

Ideálne samostatne predajné príslušenstvo pre akčnú kameru DJI Osmo Pocket 3

Osmo Pocket 3 Black Mist Filter

Čierny hmlový filter s magnetickým dizajnom uľahčuje montáž. Filter slúži na to, aby účinne korigoval svetelné odlesky a zjemnil tóny pleti.

Osmo Pocket 3 Wide-Angle Lens

Rozšírte Filed of View kamery DJI Osmo Pocket 3 na skvelých 108° a zachyťte oveľa viac v každom zábere. Magnetická konštrukcia umožní rýchle a pohodlné nasadenie.

Osmo Mini Tripod

Ľahko prenosný a flexibilný mini statív so 1/4″ – 20 skrutkou na jednoduché rozšírenie.

Osmo Pocket 3 Battery Handle

Batériová rukoväť s kapacitou 950 mAh predlžuje prevádzkovú výdrž kamery DJI Osmo Pocket 3 približne o 62 %. [6] Navyše podporuje výmenu počas činnosti a disponuje USB-C portom, cez ktorý je možné pripojiť externé zvukové zariadenia. Na spodnej strane je umiestnený 1/4″ závit na príslušenstvo napríklad statívy.

DJI Mic 2

Pomocou mikrofónu DJI Mic 2 získate úplne čistý záznam zvuku vo vysokej kvalite. Jeden vysielač vydrží fungovať až 6 hodín a dodáva sa spolu s 8 GB internou pamäťou, do ktorej sa zmestí až 14 hodín záznamu 48 kHz 24-bitového zvuku bez kompresie.

Osmo Pocket 3 Magnetic ND Filters Set

Súprava magnetických ND filtrov obsahuje celkovo 3 filtre: ND16, ND64 a ND256. Ich magnetická konštrukcia maximálne uľahčí nasadenie a odpojenie.

Osmo Pocket 3 Expansion Adapter[6]

Rozširujúci adaptér na pripojenie Cold Shoe a portu pre akčnú kameru.

Osmo Pocket 3 Carrying Bag[6]

Taška špeciálne navrhnutá na to, aby pojala súpravu Creator Combo pre kameru DJI Osmo Pocket 3. Hravo do nej uložíte kameru aj so všetkým príslušenstvom.


Poznámka: Pri prvom použití tohto produktu je na aktiváciu nutná aplikácia DJI Mimo. 
1. Záznam videa 4 K/120 snímok za sekundu je podporovaný iba v režime Slow Motion. Pri testovaní v laboratórnych podmienkach pri teplote 25 °C (77 °C) je maximálna doba záznamu jedného súvislého videa približne 22 minút (v Európe približne 18 minút). 
2. Osmo Pocket 3 má vstavanú 1 300 mAh batériu. Na80 % ju možno nabiť za 16 minút a na 100 % za 32 minút. Údaje boli testované v laboratórnom prostredí s nabíjačkou DJI 65W PD (predáva sa samostatne). 
3. Testované v laboratórnom prostredí pri teplote 25 °C (77 °C) s vypnutou wifi a vypnutou obrazovkou, malo by byť použité iba na referenčné účely. 
4. Pri testovaní v laboratórnom prostredí s
 5 V/2 A nabíjačkou je možné DJI Pocket 2nabiť na 80 % za 48 minút.                                                                                                                       5. Pri testovaní v laboratórnych podmienkach dokáže DJI Pocket 2 nepretržite nahrávať video v rozlíšení 1 080 p/24 fps 140 minút. Tieto údaje by mali slúžiť iba ako referenčné. 
6. Pri testovaní v laboratórnom prostredí s teplotou 25 °C (77 °C) môže plne nabitá rukoväť batérie predĺžiť prevádzkovú dobu približne o 62 %, pokiaľ je pripojená k Osmo Pocket 3(ďalšia 103-minútová prevádzková doba pri 1 080 p/24 fps). Tieto údaje by mali slúžiť iba ako referenčné.


Parametre a špecifikácia

Hlavný

Rozlíšenie snímača 64 Mpx
Optický zoom 4 ×
Uhlopriečka displeja 2 "

Typ a funkcie

Stabilizácia obrazu Elektronická
Typ Rodinné, Outdoor
Funkcie Optická stabilizácia obrazu

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované formáty RAW , JPEG
Podporované video formáty H.264, MP4
Max. veľkosť SD karty 512 GB

Výstupy

Audio/Video USB-C

Batéria

Kapacita batérie 1 300 mAh
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 2,77 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,18 kg
Šírka 4,22 cm
Výška 13,97 cm
Hĺbka 3,35 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  DJI23_54
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.OS.00000301.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16